Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

15. Yapısal Çelik Günü

Yapısal çelik sektörünün en büyük buluşması 18 Aralık’ta İstanbul’da gerçekleşiyor. İstanbul Marriott Hotel Asia’da düzenlenen 15. Yapısal Çelik Günü'ne 600'e yakın kişinin katılması bekleniyor. Açılış konuşmasını TUCSA ve ECCS Başkanı Prof. Dr. Nesrin Yardımcı’nın yapacağı buluşmada, sektörün geldiği nokta ve sorunları masaya yatırılacak.

yapi.com.tr

Toplantılar

15. Yapısal Çelik Günü
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 18 Aralık 2014
YER: İstanbul Marriott Hotel Asia,
ŞEHİR: İstanbul
DÜZENLEYEN:

Türk Yapısal Çelik Derneği (TUCSA)

WEB ADRESİ:

www.tucsa.org

DİĞER BİLGİLER:

A: Kayışdağı Caddesi No: 1/1 Ataşehir, İstanbul

+ Ajandama Ekle

Yapısal çelik sektörünün tüm aktörleri 15. Yapısal Çelik Günü'nde bir araya geliyor. Buluşmanın açılış konuşmasını Türk Yapısal Çelik Derneği (TUCSA)'nın yanı sıra Avrupa Yapısal Çelik Birliği’nin (European Convention for Constructional Steelwork- ECCS) de başkanı olan Prof. Dr. Nesrin Yardımcı yapacak. TUCSA Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yener Gür’eş ise etkinlikte, 60. yılını dolduran ECCS'yi anlatacak.

"Çelik Yapılarda Kalite Ama Nasıl?"

15. Yapısal Çelik Günü’nde yapılacak panelde sektörde çok konuşulan kalite konusu masaya yatırılırken, “Çelik Yapılarda Kalite Ama Nasıl?" sorusuna cevap aranacak. Moderatörlüğünü Uygunluk Değerlendirme Derneği’nden Ayfer Adıgüzel’in yapacağı panelde Sabri Paşayiğit Tasarım Ofisi’nden Sabri Paşayiğit, Teknik Proje’den Ahmet Topbaş, Atak Mühendislik’ten Halit Levent Akbaş ve Szutest’ten Mehmet Işıklar görüşlerini paylaşacak.

Başarılı çelik yapılar anlatılacak

15. Yapısal Çelik Günü’nde beğeni toplayan çelik yapılardan da örnekler verilecek. Futbol topu şeklinde tasarlanan ve yerden ısıtmalı olarak inşa edilen Konya Stadyumu, Cihangir’de çok dar bir alanda çelik strüktürle inşa edilen ve büyük ilgi gören Noxx Apartmanı projeleri, mimarları tarafından anlatılacak.

Yapısal çelik sektörünün tüm oyuncularını buluşturan bu özel günde 2014 Sektör Ödülleri de törenle sahiplerini bulacak. Ayrıca etkinlik boyunca 25’e yakın sektör kuruluşu salon fuayesinde katılımcılarla deneyimlerini paylaşacak.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/15-yapisal-celik-gunu_126713.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!