Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Gaziantep Halı Fuarı

22. Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir

Yapı sektördeki son gelişmelerin ve teknolojilerin sergilendiği, Ege ve Akdeniz Bölgeleri’nin en büyük fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir, 3 – 6 Kasım 2016 tarihinde fuarizmir’de yapı sektörü temsilcilerini bir araya getirecek.

yapi.com.tr

Fuarlar

22. Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 3 Kasım 2016
BİTİŞ TARİHİ: 6 Kasım 2016
ŞEHİR: İzmir
DÜZENLEYEN:

YEM Fuarcılık

+ Ajandama Ekle

YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen, Türk yapı sektörünün Ege Bölgesi ve Akdeniz Bölgesi’nin en büyük fuarı olan Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir, Kasım ayında ziyaretçileriyle 22’inci kez buluşacak. Yapı sektörü temsilcilerini bir araya getiren fuar; yapı malzeme pazarı büyüklüğünün 10,7 milyar TL’ye ulaştığı Ege Bölgesi’nin büyümesine de katkı sağlayacak.

Ege ve Akdeniz bölgeleri yapı sektörü temsilcileri İzmir’de buluşuyor

İzmir başta olmak üzere Ege Bölgesi, yapı harcamaları konusunda İç Anadolu Bölgesi’nin performansını takip ediyor. Bölgede 2015 yılında yapılan inşaat harcamaları 15,27 milyar TL olarak gerçekleşti. Bu miktar Türkiye’de toplam inşaat harcamalarının %8,7’sini kapsıyor. Bölgede 2015 yılında yapılan inşaat harcamaları itibarıyla oluşan inşaat/yapı malzemesi pazar büyüklüğü 10,7 milyar TL olarak kaydedildi. Bölge 2015 yılında 122,5 milyar TL olan Türkiye inşaat/yapı malzemeleri pazarının %8,7’sini oluşturuyor. Konutlaşmada konusunda de bölgede önemli gelişmeler yaşanıyor. 2015 yılında İzmir’de 77.796, bölgede ise 176.763 konut satışı gerçekleşti ve bu oranlar Türkiye’deki konut satışının %13,7’sini oluşturuyor. 2015 yılsonu itibarıyla ise en çok konut kredisi kullandırılan İzmir’de, kullanılan toplam konut kredileri büyüklüğü 10,4 milyar TL olurken bölgede kullanılan konut kredileri büyüklüğü ise 18,84 milyar TL olarak kaydedildi. Türkiye genelinde 2015 sonunda 143,7 milyar TL konut kredisi kullandırıldı.

ITE Turkey ve YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, yılın ilk buluşması olan 39. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, ikinci buluşması olan Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara’nın ardından düzenlenecek Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir’in de verimli bir ticari platform olacağına dikkat çekti. Başer, “YEM Fuarcılık olarak, 39 yıllık uzmanlık ve tecrübemizle yapı sektörüne katkı sağlamaya devam ediyoruz. Fuarlarımız her yıl bir öncekinden daha büyük kitlelere hitap ediyor; katılımcı ve ziyaretçi sayımız artıyor. Bu artışla Türkiye ekonomine sağladığımız katkı da artmış oluyor Bu yıl İzmir’de 22’incisini gerçekleştireceğimiz fuarımızın, yaratacağı yeni iş ve işbirliği olanakları ile öncelikle düzenlendiği Ege Bölgesi’ne ve ülke ekonomisine büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Tüm sektör profesyonellerini Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir’de yerlerini almaya ve sektörün heyecanına ortak olmaya davet ediyoruz” dedi.

ETİKETLER: YEM Fuarcılık
http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/22-yapi-fuari---turkeybuild-izmir-_150901.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!