Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Gaziantep Halı Fuarı
BÖLÜM SPONSORU

ARCHITECT@WORK İstanbul 2019

Dördüncüsü düzenlenecek olan ARCHITECT@WORK İstanbul, 1-2 Kasım 2019 tarihlerinde, “Future Proof” teması ile İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açacak.

yapi.com.tr

Fuarlar

ARCHITECT@WORK İstanbul 2019
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 1 Kasım 2019
BİTİŞ TARİHİ: 2 Kasım 2019
YER: İstanbul Fuar Merkezi
DÜZENLEYEN:

ARCHITECT@WORK

WEB ADRESİ:

www.architectatwork.com.tr

+ Ajandama Ekle

Avrupa ve Kuzey Amerika’da 15 ülke ve 28 şehirde düzenlenen, ayrıcalıklı karakteri ve yeniliğe odaklı benzersiz konsepti ile ARCHITECT@WORK, Türkiye’deki mimar, iç mimar ve yapı uzmanlarının ilgisini çekmeye devam ediyor.

Sadece yenilikçi ürünlerin sergilenebildiği etkinlikte, geçen yıl 2061 mimar, iç mimar ve yapı uzmanı üretici ve marka temsilcileri tarafından sergilenen 250’den fazla yenilikçi ürünle buluştu. ARCHITECT@WORK ziyaretçilerinin yalnızca mimarlar, iç mimarlar, tasarımcılar ve diğer yapı uzmanlarının olduğu ve bu ziyaretçilerin özel kayıt sistemi ile davet edildiği, elit bir etkinliktir.

Sergilenmek istenilen tüm ürünler mimar ve iç mimarlardan oluşan bağımsız bir heyet tarafından yenilikçi özelliklerine göre değerlendirilerek, son derece ciddi seçim kriterlerine tabi tutulmakta ve sadece bu komitenin onay verdiği ürünlerin ARCHITECT@WORK İstanbul’da sergilenmesine izin verilmektedir. ARCHITECT@WORK İstanbul’da tüm gün boyunca ücretsiz ikram servisi yapılan lounge alanları, ziyaretçilerle katılımcıları bir araya getirerek, benzersiz ARCHITECT@WORK atmosferine katkıda bulunuyor. Yenilikçi ürünlerin sergilenmesinin dışında her yıl heyet tarafından belirlenen temaya bağlı “malzeme alanları, fotoğraf sergileri, sanat galerisi” gibi birçok yan etkinlik de ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Bu yıl ARCHITECT@WORK İstanbul’da “Future Proof” temasıyla gerçekleştirilecek seminerlerde birçok ünlü mimar deneyimlerini ziyaretçilerle paylaşacak.

Ayrıntılı bilgi için: www.architectatwork.com.tr

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/architectwork-istanbul-2019_173000.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın
Haftanın ürünü Roca Akıllı Duş

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!