Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

ARCHITECT@WORK 3. Kez İstanbul’da

15 ülkede ve 26 şehirde düzenlenen ARCHITECT@WORK, 23-24 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde üçüncü kez kapılarını ziyaretçilerine açmaya hazırlanıyor.

yapi.com.tr
ARCHITECT@WORK 3. Kez İstanbul’da

Mimarlar, iç mimarlar ve diğer yapı uzmanları için özel olarak tasarlanan ARCHITECT@WORK, yalnızca inovatif ürün yelpazesi ile değil, özel sergileri ve her sene belirlenen temaya bağlı seminerleriyle de dikkat çekiyor. Tanıtılan yenilikçi ürünlerin mimar ve iç mimarlardan oluşan bir komite tarafından seçilmesi, standlarda detaylı ürün bilgisine sahip teknik yetkililerin bulunması ve gün boyu ücretsiz catering servisi bu etkinliği kaçırmamak için yalnızca birkaç neden.

Bu yıl “Mimari ve Ahşap” teması çerçevesinde düzenlenecek olan yan etkinliklerin belki de en ilgi çekeni, Anne Amelang’ın ARCHITECT@WORK özel çalışması olacak. Bunun yanı sıra Materia “Wonders of wood” malzeme sergisi ile, DAPh ve World-Architects.com ise fotoğraf sergileriyle dikkat çekecek.

Anne Amelang
Berlinli sanatçı Anne Amelang çalışmalarını "Ağaç gölgeleri ve metafizk doğa olaylarını şehirsel ve modern ortamda yakalayıp beslemek" olarak tanımlıyor. Çalışmalarında günümüz malzemelerinin ilginç özelliklerinden faydalanan sanatçı, izleyicilerle olan iletişimi göz ardı etmeden işlevsel moderniteden bir kesit sunuyor.

Wonders of Wood by MATERIA
Wonders of Wood, yenilikçi malzemelerin oluşumunda ahşabın önemine adanmış, şaşırtıcı özelliklere sahip 125 özel malzeme örneği ve ahşapla ilgili farklı ürünlerle tanışacağınız bir sergi.

Images by DAPh
DAPHh 'mimari ve ahşap’ fotoğraf sergisi ile mimari fotoğrafçılıkta çıtayı yükseltme iddiasında.


Selection of Projects by World-Architects.com
Sergi, World-Architects üyelerinin projelerinden bir seçkiyi bir araya getiriyor. Seçkide, güncel mimarlık çalışmalarının, öne çıkan yeni ofislerin ve tanınmış isimlerin kesişimi yakalanarak, sektörün günümüzdeki hali resmedilmeye çalışılmış.

Daha fazla bilgi için tıklayınız.

http://www.yapi.com.tr/haberler/architectwork-3-kez-istanbulda_167846.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!