Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Gaziantep Halı Fuarı

Beton 2017 Hazır Beton Kongresi ve Fuarı

Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından düzenlenen ‘Beton 2017 Hazır Beton Kongresi ve Fuarı’, hazır beton, çimento, agrega ve inşaat sektörlerini bir araya getirecek.

yapi.com.tr

Fuarlar

Beton 2017 Hazır Beton Kongresi ve Fuarı
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 13 Nisan 2017
BİTİŞ TARİHİ: 14 Nisan 2017
YER: İstanbul Fuar Merkezi
ŞEHİR: İstanbul
DÜZENLEYEN:

Türkiye Hazır Beton Birliği

+ Ajandama Ekle

Türkiye Hazır Beton Birliği’nin düzenlediği ‘Beton 2017 Hazır Beton Kongresi ve Hazır Beton, Çimento, Agrega, İnşaat Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı’ hazır beton, agrega ve inşaat sektörlerini İstanbul’da bir araya getirecek. İstanbul Fuar Merkezi 9-10 ve 11. salonlarda, 13-14 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan Beton 2017 Kongresi, Prof.Dr. Saim Akyüz onuruna düzenlenecek.

Ülkemizde üretilen ve kullanılan betonların niteliğinin ve kullanım miktarının artırılması konusunda çalışmalar yapan THBB, 1995 ve 2015 yıllarında ERMCO Avrupa Hazır Beton Kongreleri’ni; 2004, 2008, 2011 ve 2013 yıllarında da hazır beton kongrelerini düzenlemişti. Sektörün karşılıklı görüş alışverişi ile gelişeceğine inanan Birlik, bu sebeple bu sene de bir kongre düzenleme kararı aldı.

Kongre Prof. Dr. Saim Akyüz onuruna düzenlenecek

Beton 2017 Kongresi’nde; beton bileşenleri, üretimde ve yerinde nitelik denetimi, özel betonlar, özel projelerde beton tasarım ve çözümleri, beton üretiminde geri kazanım ve geri dönüşüm, beton yollar ve karayolu beton güvenlik yapıları, beton santrali ve sevkiyat verimlilikleri, beton teknolojisinde son gelişmeler başlıkları altında sektörün gelişimine katkı sağlayacak bildiriler sunulacak. Bildiri konularının belirlenmesi için 2 Ağustos 2016 tarihinde toplanan 2017 Kongresi Bilim Kurulu, kongrenin Prof. Dr. Saim Akyüz adına düzenlenmesini kararlaştırdı.

Betonun mekanik modellenmesi konusunda özgün çalışmaları ile bilinen Prof. Dr. Saim Akyüz, ülkemizde hazır betonda kalitenin yükseltilmesine katkıda bulunan isimlerin başında geliyor. Akyüz, Kalite Güvence Sistemi’nin 1996 yılında kurulmasında da önemli rol oynadı.

Yılın en önemli sektörel buluşması: Beton 2017 Fuarı

Kongrenin yanı sıra düzenlenecek ‘Beton 2017 Hazır Beton, Çimento, Agrega, İnşaat Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı’, hazır beton sektörüyle ilgili en önemli ortak platform. 13-15 Nisan 2017 tarihleri arasında düzenlenecek fuarda, hazır beton, çimento, agrega ve inşaat sektörleri ile ilgili son teknolojik ürünler, araç, makine ve ekipmanlar, hizmet ve donanımlar sergilenecek. Fuarda hazır beton ve çimento ekipmanlarının yanı sıra beton santralleri, iş makineleri, kamyon ve çekiciler, transmikserler, pompalar, kalıp sistemleri, vinçler, çeşitli beton kimyasalları, otomasyon sistemleri, lastik ve akaryakıt ürünleri, sektörel makineler başta olmak üzere çok geniş bir ürün yelpazesi beton ve agrega üreticilerine ve inşaat yapımcılarına sunulacak. Avrupa, Asya, Afrika ve Ortadoğu’dan çok sayıda profesyonel katılımcının ziyaret etmesi beklendiği fuar, İstanbul Sanayi Odası, Ankara Sanayi Odası, İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası ve Türkiye Müteahhitler Birliği tarafından da destekleniyor. Fuar, ekonominin lokomotifi inşaat ve onun en temel kolu hazır beton ile ilgili sektörlerden birçok firmayı aynı çatı altında buluşturacak.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/beton-2017-hazir-beton-kongresi-ve-fuari_150903.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!