Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Göründüğü Gibi
BÖLÜM SPONSORU

“Design Turkey 2008 Kazananlar Sergisi” YEM'de

Design Turkey 2010 Ödülleri'nin değerlendirme süreci devam ederken, Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) Design Turkey 2008'in ödül kazanan ürünlerine kapılarını açıyor.

yapi.com.tr

Sergiler

“Design Turkey 2008 Kazananlar Sergisi” YEM'de
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 5 Ekim 2010
BİTİŞ TARİHİ: 15 Ekim 2010
YER: Yapı-Endüstri Merkezi, Fulya - İstanbul
DÜZENLEYEN: Dış Ticaret Müsteşarlığı (DTM) - Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) - Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu (ETMK) ve Yapı-Endüstri Merkezi işbirliğiyle.
DİĞER BİLGİLER: A: Yapı-Endüstri Merkezi Fulya Mah. Yeşilçimen Sok. No:12/430 (Polat Kulesi Yanı) 34394 Fulya - İstanbul T: (212) 266 70 70 F: (212) 266 74 66
+ Ajandama Ekle

B> Design Turkey 2010 Ödülleri’nin değerlendirme süreci devam ederken, Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) Design Turkey 2008’in ödül kazanan ürünlerine kapılarını açıyor.

TURQUALITY® Programı dahilinde ve Dış Ticaret Müsteşarlığı (DTM), Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu (ETMK) işbirliğiyle gerçekleştirilen “endüstriyel tasarım ödüllendirme sistemi” Design Turkey 2010 Ödülleri değerlendirme süreci devam ediyor. Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) ise Design Turkey 2008’in ödül kazanan ürünlerine kapılarını açıyor.



Türkiye’nin en kapsamlı tasarım projesi “Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri”nin 3 Eylül 2010 Cuma günü Dış Ticaret Kompleksi'nde Devlet Bakanı Zafer Çağlayan’ın katılımı ile gerçekleştirilen lansmanına paralel olarak düzenlenen ve açılışı yine Çağlayan tarafından gerçekleştirilen “Design Turkey 2008 Kazananlar Sergisi”, 05 – 15 Ekim 2010 tarihleri arasında Yapı Endüstri Merkezi’ne (YEM) geliyor.

Pazartesi’den Cuma’ya 10:00 – 19:00 saatleri arasında gezilebilecek sergi kapsamında, organizasyonu ETMK İstanbul Şubesi tarafından üstlenilen bir de panel düzenlenecek.

14 Ekim 2010 Perşembe günü saat 14:00’te gerçekleştirilecek olan “Yapı Ürünleri Sektöründe Katma Değer Yaratan Yenilikçi Tasarımlar İçin Değerlendirmeler, Öneriler” başlıklı panelde, endüstriyel tasarım kullanımının yapı sektöründeki ulusal ve uluslararası gelişmeleri tartışılacak. Yapı sektöründen endüstriyel tasarımcılar ile sektörün pazarlama ve firma temsilcilerini bir araya getirecek olan panelin moderatörlüğünü ise Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı öğretim üyesi Hakan Ertem üstlenecek.

Panel katılımcıları şöyle:

Konuşmacılar
Sadi Burat - Kurucu Başkan | BOCCİ
Özlem Devrim, ETMK İstanbul Şb Başkanı | ViKO Elektrik Elektronik End. A.Ş.
Ercüment Hizal - Genel Müdür | WİTTUR Turkiye
Atilla Kuzu - Kurucu Ortak | ZOOM Tasarım Proje Uygulama
Akın Nalça - Tasarımcı, Yönetici | TERMINAL Design

Sunum Yapacak Tasarımcılar
Nagehan Kılıçarslan - Tasarımcı, Ortak | CAMEKS
Tamer Nakışçı - Endustriyel Tasarimcı
Seyman Çay - Endüstriyel Tasarımcı, Ortak | MG Design

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/design-turkey-2008-kazananlar-sergisi-yemde_82934.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!