Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

EWEA: Avrupa’nın İlk Rüzgar Enerjisi Etkinliği

Avrupa’nın İlk Rüzgar Enerjisi Etkinliği (Europe’s Premier Wind Energy Event – EWEA), rüzgar enerjisi endüstrisinin en parlak fikirleriyle en son bilgilerin buluştuğu bir etkinlik. Söz konusu etkinlik, iş ilişkilerini geliştirme ve dünya çapında alanında nüfuzlu kişilerle bağlantı oluşturma anlamında da etkili. Etkinlik, 16 - 19 Nisan 2012

yapi.com.tr

Buluşmalar

EWEA: Avrupa’nın İlk Rüzgar Enerjisi Etkinliği
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 16 Nisan 2012 08:00
BİTİŞ TARİHİ: 19 Nisan 2012 12:30
YER: Bella Center Copenhagen, Kopenhag, Danimarka
DÜZENLEYEN: EWEA (The European Wind Energy Association)
+ Ajandama Ekle

Avrupa’nın İlk Rüzgar Enerjisi Etkinliği (Europe’s Premier Wind Energy Event – EWEA), rüzgar enerjisi endüstrisinin en parlak fikirleriyle en son bilgilerin buluştuğu bir etkinlik. Söz konusu etkinlik, iş ilişkilerini geliştirme ve dünya çapında alanında nüfuzlu kişilerle bağlantı oluşturma anlamında da etkili. Etkinlik, 16 - 19 Nisan 2012 tarihleri arasında Danimarka'da gerçekleştirilecek.

EWEA, geniş kapsamlı ve kaliteli konferans sunumları ile birinci sınıf sergileri ve bir iş ağı oluşturma fırsatını bir arada sunuyor. Bu nedenle uluslararası etkinlik, rüzgar enerjisi üzerine çalışan toplum tarafından kaçırılmaması gereken bir etkinlik olarak yorumlanıyor. Etkinlik, 16 - 19 Nisan 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

“Bugünün Yenilikleri Yarını Şekillendirir”

Konferansın ana teması, “Bugünün Yenilikleri Yarını Şekillendirir” mottosu çerçevesinde şekillenirken, odaklandığı ana başlıklardan biri de, rüzgar enerjisi sektörü için son derece önemli bir kavram olan, “inovasyon” oluyor. İnovasyon kavramı, konferans kapsamında sadece teknolojik bir gelişim olarak değil, aynı zamanda yeni yaklaşımları sürece adapte etmek ve süreç karşısında kişilerin karşısına çıkan sorunlara yaratıcı çözümler sunmak şeklinde değerlendiriliyor.

Konferans programı için tıklayınız.

Konferansa kayıt olmak için tıklayınız.

Rüzgar Enerjisi Sektörünün Firmaları Burada Buluşuyor

EWEA 2012 kapsamında rüzgar enerjisi alanında çalışan firmalar için oldukça kapsamlı ve yararlı iş birliklerini mümkün kılacak ikili iş görüşmesi etkinliği de gerçekleştirilecek. Europe Innova, Copenhagen Capacity, Danish Wind Industry AssociationEWEA 2012 ve Enterprise Europe Network tarafından düzenlenen bu etkinlik, firmalara, Avrupa ve Danimarka’nın rüzgar enerjisi endüstrisinde çalışan firmaları ile çok yönlü iş birliği imkanı sağlayacak.

Kayıt ve iş birliği profilinin teslimi 3 Nisan
Yüz yüze görüşmelerin online seçimi 19 Mart- 10 Nisan
İkili Toplantılar 17 Nisan (09:30 - 12:00)

Etkinliğe kayıt olmak için tıklayınız.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/ewea-avrupanin-ilk-ruzgar-enerjisi-etkinligi_91349.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!