Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Deneysellik ile Gerçeklik...

“Geleceğin Sistemleri”nin Mimarı Jan Kaplicky YEM'de

40 yıldır yapı ve mimarlık sektörünü buluşturan Yapı-Endüstri Merkezi, dünyanın önde gelen tasarımcı ve mimarlarını ilgililerle buluşturmaya devam ediyor. Yapı-Endüstri Merkezi, alanında dünyaca ünlü mimar ve tasarımcılarla düzenlediği konferanslarla mesleki iletişim ortamının kalitesinin yükseltilmesini, dünya tasarım pratiğinin bileşenlerinin

yapi.com.tr

Toplantılar

“Geleceğin Sistemleri”nin Mimarı Jan Kaplicky YEM'de
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 4 Kasım 2008 19:00
YER: Yapı-Endüstri Merkezi, Fulya, İstanbul
DÜZENLEYEN: Yapı-Endüstri Merkezi
DİĞER BİLGİLER: T: (212) 266 70 70 F: (212) 266 70 10 Sınırlı kontenjan nedeni ile etkinliğe katılmak için lütfen www.yemetkinlik.com/fs adresinden kayıt olunuz.
+ Ajandama Ekle

BR>
Konferansın Destekçileri

AKG GAZBETON
Konferans sponsorlarından Türkiye ve Dünya’da, kaliteli inşaatın vazgeçilmez yapı taşı AKG Gazbeton; İzmir ve Kırıkkale’deki üretim tesisleriyle sektöre, yüksek ısı yalıtım özelliği olan, hafifliği sayesinde deprem güvenliğini arttıran ve yanmayan gazbeton yapı malzeme ve elemanlarını sunmaktadır. 2005 yılı başında Türkiye’de CE sertifikasını almaya hak kazanan ilk duvar malzemesi üreticisi olan AKG Gazbeton, 410.000 m3/yıl kapasiteli İzmir ve 550.000 m3/yıl kapasiteli Kırıkkale fabrikalarıyla başta Yunanistan, Bulgaristan, Fransa, İspanya, ve Hollanda gibi AB ülkeleri olmak üzere dünyanın çeşitli bölgelerinde birçok ülkeye ihracat yapmaktadır. Duvar blokları ve donatılı elemanlarıyla geniş bir ürün yelpazesi sunan AKG Gazbeton, konuttan başlayan, endüstriyel yapılara kadar uzanan her türlü bina tipinde yaygın olarak kullanılmaktadır. AKG Gazbeton yüksek üretim teknolojisi ve üstün fiziksel özellikleriyle, benzer yapı malzemelerine oranla gerek son kullanıcıya gerekse yapı profesyonellerine sayısız avantajlar sunmaktadır.

FİBROBETON
Geçmişi korumak, tarihi dokuları yaşatmak bir ülkenin medeniyet ölçülerinden biridir ve ülke için büyük bir zenginliktir. Özellikle de güzel sanatların en görkemlilerinden biri olan mimari için bu çok daha büyük bir önem taşır. Konferans sponsorlarından Fibrobeton işte tam da böyle bir felsefeyle, cepheler için yaratıcı çözümler üretir. Fibrobeton 21 yıldır Cam Elyaf Takviyeli Beton (FİBROBETON-GRC) ile Mimari Cephe üretimi yapmaktadır. Türkiye’de 2 ve Almaty’de 1 fabrikada yaptığı üretimlerle bu güne kadar 15’ten fazla ülkede 3000 in üzerinde projede mimarların tasarımlarını gerçeğe dönüştürmüştür. Fibrobeton, mükemmel bir restorasyon ve renovasyon malzemesi olduğu gibi modern binalarda da mimarın tasarladığı her türlü geometri ve formdaki kaplamaları yapabilecek esnekliğe sahiptir. Üstün teknik özelliklere sahip olan Fibrobeton malzeme esnek yönü ile tarihe can verirken, yepyeni olanakları da gündeme getirmektedir. Fibrobeton AR-GE ve Innovasyon çalışmaları ile geliştirdiği depreme dayanıklı FİBROFOMBETON ısı yalıtımlı cephe kaplama sistemleri ile cephe kaplama malzemeleri içinde öne çıkarmaktadır. Fibrobeton Cam Elyaf Takviyeli Beton (FİBROBETON-GRC) sektöründe kendi geliştirdiği patentli sistemlerle dünya çapında bir Türk markası olarak yerini almıştır.

Yapı-Endüstri Merkezi
Yapı-Endüstri Merkezi, yapı malzemesi ve teknolojisi alanında çalışan bir bilgi merkezidir. 1968’den beri yapı sektöründe mal ve hizmet üreten kuruluşlar ile yine bu sektörde çalışan profesyonel yöneticiler, mimarlar, mühendisler, müteahhitler ve yapı malzemesi kullanıcısı tüm kesimlere hizmet vermektedir. Yapı Bilgi Merkezi, YEM Yayın ile yayınladığı sektörel yayınları, YEM Kitabevi, yapı malzemeleri ve teknolojilerinin sergilendiği YAPI Fuarları, yıl bütününe yayılan çeşitli organizasyonları,  2001’ den bu yana hizmet veren kapsamlı ve uzmanlaşmış portalı www.yapi.com.tr, mimarlık ve tasarım yayın platformu mimarizm.com, sanal ortamdaki mimarlık müzesi mimarlikmuzesi.org ile sektörün temel taşlarından birini oluşturmaktadır. Daha fazla bilgi için: www.yem.net

TÜMÜNÜ GÖSTER HABERİN DEVAMI:   1  |   2  |   3
http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/gelecegin-sistemlerinin-mimari-jan-kaplicky-yemde_63555.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!