Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Konferans: "ECPPM 2004-Mimarlık, Mühendislik ve İnşaat Sektörlerinde Ürün ve Süreç Modelleme"

İTÜ Proje Yönetim Merkezi, 8-10 Eylül tarihleri arasında dünya çapında önemli bir platform olan "ECPPM 2004 - Mimarlık, Mühendislik ve İnşaat Sektö

Yapı Dergisi

Toplantılar

Konferans: "ECPPM 2004-Mimarlık, Mühendislik ve İnşaat Sektörlerinde Ürün ve Süreç Modelleme"
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 8 Eylül 2004
BİTİŞ TARİHİ: 10 Eylül 2004
+ Ajandama Ekle

b>İTÜ Proje Yönetim Merkezi, 8-10 Eylül tarihleri arasında dünya çapında önemli bir platform olan "ECPPM 2004 - Mimarlık, Mühendislik ve İnşaat Sektörlerinde Ürün ve Süreç Modelleme Avrupa Konferansı"na evsahipliği yapıyor.

EAPPM-Süreç ve Ürün Modelleme Avrupa Kuruluşu tarafından tasarlanan ve yürütülen konferans iki yılda bir düzenleniyor ve akademik çalışma ve projelerle sektörel uygulamaların aynı çatı altında tartışılması ve bu sayede ürün ve bilgi teknolojisi süreçlerinin, bilgi akışına ve entegrasyona daha açık hale getirilmesi ve farklı alanlar arasında işbirliğinin sağlanması amaçlanıyor.

İTÜ Maslak Kampusu Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan ve 160 konuşmacının katılacağı ECPPM 2004'te özellikle bina tasarım ve yapım süreçlerinin bütün mühendislik alanlarında, tasarımdan işletmeye kadar her konudaki sorunlarının enformasyon teknolojileriyle çözümleri aranacak ve e-çözüme yönelik geliştirilen modeller ve araçlar sunulacak.

ITC@EDU: İnşaat ve Bilişim Eğitiminde Bilgi Teknolojileri Üçüncü Çalıştayı
Daha önce Slovenya ve Portekiz'de düzenlenen ve dünya üniversitelerinden program yürütücülerinin de katıdığı inşaat ve mimarlık eğitimlerinde enformasyon teknolojileri tartışma platformu olan ITC@EDU Çalıştayı da 7 Eylül günü İTÜ'de gerçekleştiriliyor. İTÜ Proje Yönetim Merkezi'nin düzenlediği çalıştay programında, özellikle inşaat ve mimarlık eğitim programlarında kazanılması gereken bilgi teknolojileri yetenekleri tartışılacak ve dünyada bu konuda süren eğitim programları tanıtılacak.

Ayrıntılı bilgi: 2004.ecppm.org ve www.pym.itu.edu.tr

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/konferans-ecppm-2004-mimarlik-muhendislik-ve-insaat-sektorlerinde-urun-ve-surec-modelleme_17277.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!