Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yapı Ürünleri Konferansı 2008

Odak Danışmanlık ve Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) işbirliği ile düzenlenecek olan “Yapı Ürünleri Konferansı 2008”, yapı sektöründe dünden bugüne değişen trendleri, marka ve markalaşmayı, etkin ve fark yaratan pazarlama yollarını, sektörün geleceğini dünyaca tanınmış uzman isimlerin katılımıyla masaya yatırarak bir ilke imza atacak.

yapi.com.tr

Toplantılar

Yapı Ürünleri Konferansı 2008
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 20 Kasım 2008
YER: Swissotel The Bosphorus, Maçka, İstanbul
DÜZENLEYEN: Odak Danışmanlık ve Yapı-Endüstri Merkezi (YEM)
DİĞER BİLGİLER: YEM T: (212) 266 70 70 F: (212) 266 70 10 Odak Eğitim Danışmanlık T: (212) 289 13 70 (212) 332 18 33 info@odakdanismanlik.com
+ Ajandama Ekle

Odak Danışmanlık ve Yapı-Endüstri Merkezi (YEM)  işbirliğiyle ÇİMSA ve VitrA ana sponsorluğunda Kasım ayında düzenlenecek “Yapı Ürünleri Konferansı 2008”, dünyaca tanınmış uzman isimleri ağırlayacak. 

Amerika yapı sektörünün en önemli danışmanlarından biri olan Mark Matteson,  yapı sektörü konusunda dünyanın ilk beş isminden biri Matt Michel ve uluslararası bir renk uzmanı Leatrice Eiseman’ın katılımıyla gerçekleşecek olan konferans sektör açısından bir ilke imza atacak...

Her yıl düzenlenecek konferans serisinin ilki olan etkinlikte bu yıl; yapı sektöründe dünden bugüne değişen trendler,  marka ve markalaşma, etkin ve fark yaratan pazarlama yolları ve sektörün geleceği yerli ve yabancı pek çok uzmanla gündeme taşınacak.

Mark Matteson
Türkiye’de ve dünyada kendi konularında fikir öncülüğü yapan uzmanları konuşmacı olarak bir araya getirecek olan “Yapı Ürünleri Konferansı 2008”de sektörün tüm yönleri, tüm aktörleriyle birlikte tartışılacak. Konferans, 20 Kasım 2008 tarihinde Swissotel The Bosphorus’da gerçekleşecek. İlk yılında üretici firmalar ile mimar, kullanıcı, uygulayıcı tüm “karar vericileri” bir araya getirecek olan konferansta, “Stratejik Pazarlama, Satış, Marka ve Müşteri” kavramlarında yaşanan hızlı değişime öncülük etmenin yolları ve başarılı uygulamaları ele alınacak. “Yapı Ürünleri Konferansı 2008” dünyanın ve ülkemizin yapı sektöründe öne çıkan önemli konuşmacılarını sektöre dair önemli konuları içeren yedi ayrı oturumda buluşturacak.

Amerika yapı sektörünün en önemli danışmanlarından biri olan Mark Matteson, konferansta yapacağı konuşmasında yapı sektöründe özellikle değişim kavramının altını çizecek. Matteson, dinamik fikirleriyle şirketlerin uzun vadeli stratejiler geliştirmeleri, inovasyon kuralları ve hedefe ulaşma konularını ele alırken konferansın moderatörlüğünü de yapacak.

Yapı ürünlerinde markalaşma ve yapı sektörü konusunda dünyanın ilk beş isminden biri olan Matt Michel, konferansta marka gelişimi, farklılaşma ve farklılaşmanın süreçlerde uygulanması konusuna değinecek. “Tüm Zamanların En Büyük 100 Satış Sırrı” kitabında satış ve motivasyon dünyasının efsane gurusu olarak yer alan Michel, “Never Lose A Customer” kitabını kaleme aldı.

Konferansın diğer bir konuşmacısı olan Leatrice Eiseman ise, uluslararası bir renk uzmanı ve dünyaca kabul edilen bir otorite. Dünyada pek çok firma ile ürün gelişimi, marka imajı, web sitesi tasarımı, ambalaj malzemesi ve mekan tasarımı gibi rengin kullanıldığı her alanda çalışan Eiseman, konuşmasında yapı sektöründe renklerin etkin kullanımı, müşteriler üzerindeki etkisi, renk kullanım teknikleri ile ilgili oldukça ilginç bilgiler verecek.

Konferansın diğer konuşmacıları ise şöyle:

Ahmet Yamaner (Eczacıbaşı Karo Seramik Genel Müdürü)
Atalay Gümrah (İntema Genel Müdürü)
Ayşegül Molu (Reklamcılar Derneği Genel Müdürü, İstanbul Bilgi Üniversitesi Program Direktörü)
Bahadır Kayan (Kale Seramik Genel Koordinatörü, Satış ve Pazarlama
Çetin Aktürk (Trakya Cam Başkan Yardımcısı, Pazarlama ve Satış)
Doğan Hasol (Yapı-Endüstri Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı)
Emre Arolat (Emre Arolat Architects Kurucu Ortağı)
Haluk Sur (ULI Türkiye Başkanı)
Prof. Dr. İhsan Bilgin (Bilgi Üniversitesi Rektör Yardımcısı)
Kerem Erginoğlu (Erginoğlu&Çalışlar Mimarlık Kurucu Ortağı)
Mehmet Hacıkamiloğlu (Çimsa Genel Müdürü)
Önder Şahin (Alarko-Carrier Genel Müdürü)
Doç.Dr. Saygın Eyüpgiller (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi)
Şükrü Ergün (Jotun Boya CEO)
Volkan Girişken (Lafarge Beton Başkan Yardımcısı, Pazarlama)
Yusuf Sezer (Nida İnşaat ve Turizm A.Ş. Genel Müdürü)


TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2  |   3
http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/yapi-urunleri-konferansi-2008_63181.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!