Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

“Yapı Ürünleri Konferansı 2008”'in Renkli Konukları

Odak Danışmanlık ve Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) işbirliği ile düzenlenen “Yapı Ürünleri Konferansı 2008” yazar ve danışman Mark Matteson, renk uzmanı Leatrice Eiseman ve marka uzmanı Matt Michael’i konuk edecek. Renkli simaların biraraya geleceği etkinlik, yapı sektöründe dünden bugüne değişen trendleri, marka ve markalaşmayı, etkin ve fark

yapi.com.tr
“Yapı Ürünleri Konferansı 2008”'in Renkli Konukları

Odak Danışmanlık ve Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) işbirliği ile düzenlenen “Yapı Ürünleri Konferansı 2008” yazar ve danışman Mark Matteson, renk uzmanı Leatrice Eiseman ve marka uzmanı Matt Michael’i konuk edecek. Renkli simaların biraraya geleceği etkinlik, yapı sektöründe dünden bugüne değişen trendleri, marka ve markalaşmayı, etkin ve fark yaratan pazarlama yollarını ve sektörün geleceğini dünyaca tanınmış uzman isimlerin katılımıyla masaya yatıracak.

Mark Matteson

Pinnacle Service Group’un kurucusu, uluslararası arenada takip edilen bir konuşmacı, çok satan bir yazar ve danışman olan Mark Matteso’nun basılmış üç kitabı ve dört e-kitabı vardır. Çok satanlar arasında yerini alan “Freedom From Fear / Korkusuz” isimli kitabı yedi dile çevrildi. “Raise the Bar / Çıtayı Yükseltmek” ise kişisel ve profesyonel çıtaları yükseltmek adına bir başarı olarak değerlendirildi.

Mark Matteson hakkında ne dediler?

Rod Toner – Satış Müdürü, CFM : “Katıldığım seminerlerde, hiç böyle bir tepkiye şahit olmamıştım. Mark, yoğun geçen iki saatten sonra dinleyicilere isterlerse ara verebileceğini söylediğinde kalabalık, “Hayır! Sen eğlenceli konuşmacı; gerçekten büyüleyicisin!”

Mickey Smith, Satış Müdürü, Coleman: “İş yaşamımızı ve özel yaşamımızı geliştirecek pratik bilgiler verdi. Dinleyiciyi güldüren ve düşündüren çok enerjik bir konuşmacı.”
                      
Leatrice Eiseman

Renk Uzmanı olan Leatrice Eiseman, iş dünyası ve endüstri ürünleri için doğru renk seçenekleri sunuyor, ekibi ile birlikte üretici firmalara, medya kuruluşlarına ve isteyen herkese renkler hakkında danışmanlık yapıyor.

Neden bir renk uzmanına ihtiyaç olsun?

Leatrice Eiseman, “Renkler Yardımıyla İletişim Kurma Rehberi” isimli kitabında, renklerin gücünün iletişimdeki öneminden bahseder. Televizyondaki reklamlar, yazılı basın, bilgisayar, billboardlar...  “Sessiz satıcı” olarak adlandırılan renklerin pek çok durumda satışa yardımcı olduğunu ifade eden Eiseman, renklerin her alanda yaratıcılığın kritik faktörlerinden biri olarak tanımlar.

Renkler hakkında daha çok şey öğrenmek isteyen medyanın pek çok alanına, tasarım merkezlerine, üretici firmalara renkleri anlatan ilk insan olan Eiseman’ın “İnsanın Her Hali için Renkler” kitabı, Bağımsız Yayıncılar Birliği tarafından ödüle layık görüldü.

Eiseman, “Renklerle daha fazla yaşamak” kitabı, renkler ile kişisel stil yaratmanın nasıl başarılacağını anlatırken, “Renklerin Cevabı”nda renklerin duygularımızın ifade yöntemi olduğunu söyler.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yapi-urunleri-konferansi-2008in-renkli-konuklari_63363.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!