Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Doğuş İnşaat’a Uluslararası Kalite Zirvesi Ödülü

Kurulduğu 1950 yılından bugüne kadar toplamda 12 milyar doların üzerinde 170 projeye imza atan Doğuş İnşaat, 'altın' kategoride 'Uluslararası Kalite Zirvesi Ödülü'ne değer bulundu.

yapi.com.tr
 Doğuş İnşaat’a Uluslararası Kalite Zirvesi Ödülü

Doğuş İnşaat, müşteri memnuniyeti, liderlik, teknoloji, en iyi uygulama, iş sonuçları, ISO 9001 ve toplam kalite yönetimi kriterleri temel alınarak, BID Dünya Kongreleri boyunca gerçekleştirilen oylama sürecinin sonrasında belirlenen QC100 prensiplerine uygunluğu sonucunda ödül almaya haz kazandı. New York’ta düzenlenen gecede, Doğuş İnşaat adına Yönetim ve Bilgi Sistemlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Teymur Şanlılar’a ödülü, BID Başkanı Jose E. Prieto tarafından teslim edildi.

Business Initiative Directions (BID)

Business Initiative Directions (BID), 178 ülkeye yayılan ve sektörlerinde kaliteye verdikleri önemle liderlik eden şirket ve kurumları takdir ve teşvik etmek amacıyla her yıl, 'altın', 'platin' ve 'elmas' olmak üzere 3 kategoride zirve düzenliyor. Uluslararası Kalite Zirvesi Ödülü, her bir şirkete, liderlik, kalite, yenilikçilik, mükemmellik, teknoloji, müşteri hizmeti ve menuniyeti ve prestij konularında kurumsal başarı elde etmelerinden dolayı veriliyor. Merkezi İspanya'nın başkenti Madrid'de bulunan BID, 1987 yılından beri uluslararası iş dünyasında toplam kalite ve sürdürülebilir rekabet konularında çalışan ve uluslararası kalite ve rekabet sertifikasyonu yapan bir kuruluş. 25 yıldan bu yana uluslarası kalite ve mükemmeliyet ödülleri veren BID'in kalite sembolü, ABD'den Çin'e kadar birçok ülkede tanınmakta olup; seçici kurul, uluslararası iş dünyasının temsilcileri ile kalite ve kurumsal yönetim uzmanlarından oluşuyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/-dogus-insaata-uluslararasi-kalite-zirvesi-odulu_100704.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!