Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Kale’den Herkes için Yepyeni Bir Tasarım Deneyimi!

Tasarım ve teknoloji açısından kullanıcı deneyimlerini en yüksek seviyeye çıkarmayı hedefleyen Kaleseramik, yeni tasarım uygulaması ‘Kale 360’ ile sektör bazında dünyada bir ilke imza atıyor. Kullanım kolaylığı ve işlevselliği ile tüketicilerin hayatını kolaylaştıran 'Kale 360' ile artık herkes kendi banyosunu kendisi tasarlayabiliyor.

yapi.com.tr
  •   Kale’den Herkes için Yepyeni Bir Tasarım Deneyimi!
  •   Kale’den Herkes için Yepyeni Bir Tasarım Deneyimi!
  •   Kale’den Herkes için Yepyeni Bir Tasarım Deneyimi!
  •   Kale’den Herkes için Yepyeni Bir Tasarım Deneyimi!
  •   Kale’den Herkes için Yepyeni Bir Tasarım Deneyimi!

Kaleseramik; UNICERA 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'nda, yenilikçi ürünleri ve dünyada bir ilk olan ‘Kale 360’ uygulaması ile fark yaratacak. Herkes için yepyeni bir tasarım deneyimi yaşatan ‘Kale 360’ ilk kez fuarda tanıtılarak kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Kaleseramik firmasının modern vizyonunu yansıtan ‘Kale 360’ uygulaması; mobil, tablet ve tüm web erişim cihazlarında rahatlıkla kullanılabiliyor. Kale, Çanakkale Seramik ve Kalebodur ürünleri ile banyosunu dilediği gibi tasarlayabilen kullanıcılar, tasarımlarının üç boyutlu halini ve yaklaşık maliyetini görürken, kendilerine en yakın Kale satış noktasından online olarak teklif de isteyebiliyor.

Banyonuzu değiştirmeyi ilk düşündüğünüz andan itibaren sizin için sorun olan beğendiğiniz ürünlerin banyonuzda nasıl duracağı, bu ürünleri nasıl bir araya getireceğiniz ve ürünlerin yaklaşık maliyetinin ne olacağı gibi karmaşık sorunları, ‘Kale 360’ ile oturduğunuz yerden bir kaç dakikada çözebiliyorsunuz.

Banyonuzun şeklinden, bataryanızı nereye konumlandırmak istediğinize, küvetinizden, seramik karolarınıza  kadar her şeyi dilediğiniz gibi seçip, kendi banyonuzu çok kısa bir sürede kendiniz tasarlayabiliyorsunuz. Ayrıca tasarım yapmak için çizim veya ürünlerle ilgili teknik bilgiye hiç ihtiyaç duymuyorsunuz.



http://www.yapi.com.tr/haberler/-kaleden-herkes-icin-yepyeni-bir-tasarim-deneyimi_117200.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!