Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Prof. Tony Ciochetti Gayrimenkul Semineri İçin İstanbul'daydı

San Antonio Gayrimenkul Finansmanı ve Geliştirme Programı Direktörü Prof. Tony Ciochetti Urban Land Institüte (ULI) ve Yapı Endüstri Merkezi işbirliğince gerçekleştirilen bir organizasyonla İstanbul’a geldi.

yapı.com.tr
 Prof. Tony Ciochetti Gayrimenkul Semineri İçin İstanbul'daydı

Thomas G. Eastman Kürsüsü Başkanı, MIT'nin Şehircilik ve Şehir Planlaması Departmanı'nda Emlak Uygulamaları Profesörü ve Teksas Üniversitesi, San Antonio Gayrimenkul Finansmanı ve Geliştirme Programı Direktörü Prof. Tony Ciochetti Urban Land Institüte (ULI) ve Yapı-Endüstri Merkezi işbirliğince gerçekleştirilen bir organizasyonla İstanbul’a geldi. “Turkish Real Estate Market In View Of The Global Investment Environment” konu başlığıyla düzenlenen seminerin açılış konuşmasını ULI Türkiye Koordinatörü Abdurrahman Arıman yaptı. Konuşmasında toplantının sponsoru Soyak Holding’e teşekkürlerini sunan Arıman, seminerde, global gayrimenkul pazarı ve yenilikçi emlak finansmanı konularının konuşulacağını belirtti.

Arıman’dan sonra kürsüdeki yerini alan Ciochetti, seminerde dünyadaki gayrimenkul yatırımları, hangi pazarlarda yatırımların arttığı, gelişmekte olan pazarlar ve sektörün sorunları gibi konuları ele aldı.
 
Dr. Ciochetti akademik kariyerinden önceki 12 yılını, özel sektörde ticari gayrimenkul alanında emlak geliştirme ve danışmanlık hizmeti vererek geçirdi. Özellikle yeni gayrimenkul finansmanları ve yatırımları alanında uzmanlaşan Prof. Tony Ciochetti, birçok üniversitede varlık yönetimi, menkul kıymetleştirme, finansman sağlama gibi konularda eğitimler verdi.



 

http://www.yapi.com.tr/haberler/-prof-tony-ciochetti-gayrimenkul-semineri-icin-istanbuldaydi_132133.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!