Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

18. Koçtaş Mağazası Edirnekapı'da Açıldı

Koçtaş’ın 18. mağazası Edirnekapı’da faaliyete geçti. Açılışını Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’un yaptığı Koçtaş Edirnekapı, toplam 6000 metrekarelik satış alanına sahip. İstanbul’daki dördüncü mağazasını hizmete sunan Koçtaş, 21 Haziran’da da Trabzon mağazasını faaliyete geçirerek bir haftada iki mağaza açmış oldu.

yapi.com.tr
1 18. Koçtaş Mağazası Edirnekapı'da Açıldı

Koçtaş’ın 18. mağazası Edirnekapı’da faaliyete geçti. Açılışını Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’un yaptığı Koçtaş Edirnekapı , toplam 6000 metrekarelik satış alanına sahip. İstanbul’daki dördüncü mağazasını hizmete sunan Koçtaş, 21 Haziran’da da Trabzon mağazasını faaliyete geçirmişti. 2008 yılı içinde İstanbul ve diğer illerde toplam 4 mağaza daha açacak olan Koçtaş’ın Edirnekapı mağazasında 100 kişi istihdam ediliyor.

Açılış töreninde konuşma yapan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Koçtaş’ın yıl sonuna kadar 4 mağaza daha açarak 2008 yılını 22 mağazayla tamamlayacağını belirtti. Mustafa Koç, “Edirnekapı mağazası, ev geliştirme perakendeciliği sektörünün lideri olan Koçtaş’ın hızlı büyüme hamlesine en iyi örneklerden birini teşkil ediyor. Koçtaş’ın 2008 yılı toplam yatırım bütçesi 60 milyon dolar civarında olacak. Yıl sonuna kadar İzmir, İstanbul ve diğer illerimizde 4 mağaza daha açmayı planlamaktayız. Bir ilde Koçtaş yatırımının olması, başka yatırımlar için de itici güç oluyor. Sevinerek görüyoruz ki, Koçtaş’ın mağaza açtığı illerde yatırımlar birbirini izliyor.” dedi. 



2008 yılının ilk mağazasını Ankara Çankaya 365 alışveriş merkezinde açan Koçtaş yılın ikinci mağazasını da Anadolu’ya yayılma anlayışı çerçevesinde Trabzon’da faaliyete geçirdi.  Koçtaş’ın 2008 hedefi 4 yeni mağaza daha açarak bu sayıyı 22’ye çıkarmak. Edirnekapı’da açılan 100 kişinin istihdam edildiği ve 6 bin metrekarelik satış alanına sahip yeni mağazayla birlikte, Koçtaş’ın toplam satış alanı büyüklüğü 94.600 metrekareye ulaştı.

Evini yenilemek, geliştirmek isteyen herkese en uygun fiyatlarla en yüksek kalitede ürün ve hizmetler sunan Koçtaş, büyüme stratejisi çerçevesinde önümüzdeki 5 yıl için tüm Türkiye’yi kapsayacak şekilde yeni mağaza açılışlarını planlamış durumda. Koçtaş, 2012 yılına kadar mağaza sayısını 68’e çıkarmayı hedefliyor.  Bir yandan yeni mağazalarla değişik illere yatırım yapan Koçtaş, bir yandan da mevcut mağazalarını genişletip yenileyerek tüketicilerle daha çağdaş ortamlarda buluşmayı amaçlıyor.


http://www.yapi.com.tr/haberler/18-koctas-magazasi-edirnekapida-acildi_62307.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • Merhaba Edirnekapi Koctaş Magazasının Acık Adresını Ogrenmem Mumkun mu Acaba ? YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!