Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

27. Uluslararası İstanbul Yapı Fuarı’nda, Yüksek Teknolojili Ardgermeli İnşaat Sistemleri Tanıtıldı

Freysaş, 27. Uluslararası İstanbul Yapı Fuarı’nda, yüksek teknolojili ardgermeli inşaat çözümlerini tanıttı. Katılımın geçmiş yıllara göre

Freysaş
27. Uluslararası İstanbul Yapı Fuarı’nda, Yüksek Teknolojili Ardgermeli İnşaat Sistemleri Tanıtıldı

b>Freysaş, 27. Uluslararası İstanbul Yapı Fuarı’nda, yüksek teknolojili ardgermeli inşaat çözümlerini tanıttı.

Katılımın geçmiş yıllara göre çok daha yüksek olarak gerçekleştiği Yapı 2004 İstanbul; birçok yeni teknolojinin de sunulduğu konferansların yanında, uygulamalar, yapım sistemleri ve malzeme tanıtımlarına da sahne oldu.

Fuar kapsamında, 6 Mayıs 2004, Perşembe günü gerçekleştirilen ve ana teması "İnşaat Dünyasındaki Teknolojik Yenilikler ve Yapım Sistemleri" olan konferans dahilinde yapılan "Ardgermeli Döşemeler" konulu sunum, konuya ilgi duyan mühendis, mimar ve müteahhitlerce ilgiyle izlendi.


Ayrıca fuar bünyesinde her sene verilmekte olan, en iyi stand tasarımı ödülleri de, 6 Mayıs 2004 Perşembe günü, Beylikdüzü, Kaya Ramada Oteli’nde yapılan ödül töreni ile sahiplerini buldu.

Freysaş; “AMACINA UYGUN OLARAK DÜZENLENMİŞ STAND YARIŞMASI”nda, faaliyetlerini ifade edişte kullandığı sade anlatım tarzı ve yenilikçi tasarım anlayışı ile, “MANSİYON” ödülü almaya hak kazandı.

Ödül töreni sonrasında verilen klasik müzik konseri ve kokteylde, Türk yapı sektörünün önde gelen temsilcileri biraraya geldiler.

http://www.yapi.com.tr/haberler/27-uluslararasi-istanbul-yapi-fuarinda-yuksek-teknolojili-ardgermeli-insaat-sistemleri-tanitildi_11867.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!