Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

5 Bin Dolarlık 7 Yıldızlı Otel

Bir gecelik konaklama ücreti 5 bin dolar olan Antalya Belek'teki 1700 odalı Rixos Premium Otel pazar günü açılıyor

Radikal
5 Bin Dolarlık 7 Yıldızlı Otel

ntalya'nın Belek turizm bölgesinde yapımı tamamlanan 400 bin metrekare alana kurulu 1700 yataklı Rixos Premium Hotel 12 Haziran'da açılacak. Açılışa Başbakan Tayyip Erdoğan'ın da katılması bekleniyor.

7 yıldızlı otelde, 900 çalışan bulunuyor. Otelde standart odalar 32, junior suitler 49, suitler 73, superior suitler 94, king suitler 325, villalar 164, superior villalar 264 metrekare... Oteldeki biri 615, diğeri 1100 metrekare alana sahip 2 executive villada, özel hizmetliler, korumalar ve aşçılar görev yapıyor. Otelde, 20 metre uzunluğunda 24.5 metre yüksekliğinde eğlence merkezi konumundaki Truva Atı'nın içinde her biri farklı özelliklere sahip, uzunlukları 125 ile 140 metre arasında değişen beş tüp şeklinde kaydırak yer alıyor. 310 metre uzunluğunda oluşturulan Macera Nehri'nde ise 10 büyük kayık var. Müşteriler, kayıklarla sahilden Truva Atı'nın bulunduğu eğlence parkına gidebiliyor. Kapalı bir mekânda kurulan Fransız Sokağı'nda, animasyonlarla gece aniden gündüze döndürülüyor, yapay yağmur yağdırılabiliyor. Geceleri gölde düzenlenen su ve lazer gösterileri ise ABD'nin ünlü kumar merkezi Las Vegas'takileri andırıyor.
Açılışta otele özel uçaklarıyla gelen konuklar, havaalanında limuzin veya helikopterle alınıp otele getirilecek. Özel yatlarıyla gelen müşteriler için de mendirek bulunuyor. Hizmetçi ve koruma odaları, 2 yatak odası, yemek odası, saunası, özel havuzu, çamaşır ve ütü odası, mutfağı olan özel villaları isteyenler, geceliğine 5 bin dolar ücret ödeyecek.

40 masör var

Oteldeki sağlık merkezinde de 40 uzman masör görev yapıyor. Oteldeki dev alışveriş merkezinde de dünyanın ünlü 42 markasının kendi satış mağazaları var.

http://www.yapi.com.tr/haberler/5-bin-dolarlik-7-yildizli-otel_28339.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!