Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

5 Boru Hattının İhaleleri Gerçekleştirildi.

BOTAŞ, 5 projede temel ve detay mühendislik işleri ihalesinde daha önce yeterlilik almış firmaların verdiği teklifleri açıkladı. Türkiye-Yunan

Doğalgaz,LPG & Fuel Oil Dergisi



BOTAŞ, 5 projede temel ve detay mühendislik işleri ihalesinde daha önce yeterlilik almış firmaların verdiği teklifleri açıkladı.
Türkiye-Yunanistan hattı ve Doğu Karadeniz doğalgaz boru hatları için Softegaz; Şahdeniz, Batı Karadeniz ve Edirne doğalgaz boru hattı projeleri için de ILF şirketleri en uygun teklifleri verdiler. Ancak ihaleleri kazananlar, değerlendirme sonrasında kesinleşecek. Daha önce yeterlilik alan Penspen, hiçbir proje için teklif vermezken, ihaleye katılan diğer 5 firma 5 projeye de ayrı ayrı teklif verdiler.
Fransız Softegaz şirketi, Türkiye-Yunanistan doğalgaz boru hattı projesi için 5 milyon 218 bin dolar, Doğu Karadeniz doğalgaz boru hattı projesi için de 6 milyon 131 bin dolarlık teklif ile en uygun tekliflerin sahibi oldu. Bu hatlar için ikinci en uygun teklif ise 5 milyon 926 bin ve 6 milyon 147 bin dolarla ILF Mühendislikten geldi. ILF, Şahdeniz projesi için de 5 milyon 400 bin, Batı Karadeniz doğalgaz boru hattı projesi için 4 milyon 652 bin ve Edirne doğalgaz boru hattı projesi içinde 1 milyon 914 bin dolarlık teklifle en uygun teklifi veren firma oldu.
İhalelere Softegaz ve ILF Mühendislik dışında John Brown-Eser Mühendislik, Universal Ensco ve Tebodin BV Consult firmaları da teklif sundular.
BOTAŞ'dan yapılan açıklamaya göre tekliflerin değerlendirilmesinin 15 gün sürebileceği ve değerlendirmede fiyat teklifleriyle birlikte teknik şartlara bakılacağı ve birkaç firmaya birden iş verilebileceği belirtildi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/5-boru-hattinin-ihaleleri-gerceklestirildi-_1459.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!