Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

"50. Yıla Doğru İlk Günkü Heyecanla"

Kale Grubu Şirketleri, yapı sektöründe hizmet veren bayilerini, 2006 yılı Bayi Toplantısı için Fethiye'de ağırladı.

yapi.com.tr
"50. Yıla Doğru İlk Günkü Heyecanla"

b>Kale Grubu Şirketleri, yapı sektöründe hizmet veren bayilerini, 2006 yılı Bayi Toplantısı için Fethiye'de ağırladı. 9-12 Kasım 2006 tarihleri arasında gerçekleştirilen Kale Grubu Bayi Toplantısı'na yaklaşık 600 kişi katıldı. Fethiye - Lykia World'de buluşan bayiler, "50. Yıla Doğru İlk Günkü Heyecanla" konsepti içinde Kale Grubu'nun 2006 değerlendirmeleri ile 2007 hedeflerini paylaşma fırsatı buldular.

Kale Grubu Bayi Toplantısı'na, Çanakkale Seramik&Kalebodur, Kalekim, Kaleterasit, Kalecolor, RocaKale ve Kaledekor markalarının bayileri ve eşlerinin yanı sıra, Kale Grubu Şirketleri İcra Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Teknik ve Kimya Grubu Başkanı Osman Okyay, Seramik Grubu Başkanı Tarık Özçelik, Seramik Grubu Başkan Yardımcısı Hasan Sazcı, Kalekim Genel Müdürü Ferdi Erdoğan, Kalekim Genel Müdür Yarımcısı Ferruh Gülhan, RocaKale Genel Müdürü Xavier Rodrigo, Kale Nakliyat Genel Müdürü Dündar Özdemir, üst düzey yöneticiler ile bölge müşteri temsilcileri katıldı.



Kale Grubu Bayi Toplantısı'nın ilk günkü sabah programında Kale Grubu İcra Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay bayilere, dünya ve Türkiye ekonomisi 2006 yılında nasıl bir seyir izledi, 2007 yılı ekonomik beklentileri nelerdir, AB ile girilen yolda bizi neler bekliyor, inşaat ve seramik sektöründe son durum ve ciro, yatırım, ihracat ve sosyal sorumluluk alanında Kale Grubu'nun 2006 yılı bilgilerini ve 2007 hedeflerini aktardı.

Öğleden sonraki bölümde de bayiler, Çanakkale Seramik&Kalebodur, Kalekim, Kaleterasit, Kalecolor, RocaKale ve Kaledekor markaları için oluşturulan 4 eş zamanlı toplantıda şirket genel müdürleri, pazarlama ve satış müdürleri ile birebir görüşme ve sorularına cevap alma fırsatı buldular.

Organizasyonun ikinci günü, ilk günün kısa bir özetinin ardından Doç. Dr. Turgay Biçer'in "Kazanmak Bir Tavırdır" konferansı ile devam etti. Öğle yemeğinin ardından gerçekleştirilen "Pazar Payı" adlı açık alan çalışması ile bayiler eğlenceli oyunlarla güzel vakit geçirirken, yaptıkları takım çalışması ile sektörde en fazla pazar payını elde etmek için yarıştılar. Sonunda birinci olan ekibe sürpriz hediyeler verildi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/50-yila-dogru-ilk-gunku-heyecanla_49676.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!