Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

50 yılda 50 Bin Kişiyi Ev Sahibi Yapan Soyak Bu Yıl da İddialı

Soyak, 50. yılına İstanbul Halkalı’daki yeni projesinde çok özel bir kampanyayla giriyor. 50 yılda 50 bin kişiyi ev sahibi yapan Soyak, ev sahibi olmayı daha da kolaylaştırıyor. Soyak Park Aparts projesinde 69 bin 500 TL’den başlayan özel fiyatlarla müşteri odaklı yeni ödeme sistemi devreye alınıyor.

yapi.com.tr
50 yılda 50 Bin Kişiyi Ev Sahibi Yapan Soyak Bu Yıl da İddialı

Gayrimenkul sektöründe 50. yılını kutlamaya hazırlanan Soyak, bu sene içinde 6 projeyle çalışmalarına devam edecek. Yeni konut projelerinin de bu yıl kapsamında tanıtımını yapmayı planlayan Soyak; Ofis ve AVM yatırımlarının da temelini atmaya hazırlanıyor. Soyak Holding CEO’su M. Emre Çamlıbel, “2011, Soyak’ın gayrimenkul sektöründe 50 yılın uzmanlığını, birikimini ve pekiştirdiği başarıları kutlayacağımız bir yıl. Aynı zamanda birçok yeni projemizi de hayata geçireceğiz. Bu mutluluğu, Soyak projelerine duyduğu beğeniyle yıllardır bize güvenen müşterilerimizle de paylaşmak istiyoruz. Bugüne kadar 50 bin kişiyi ev sahibi yaptık. İstanbul Halkalı’daki Soyak Park Aparts projemizde ilk defa ve bu yıl kapsamına özel olarak başlatacağımız bir kampanyayla ev sahibi olmayı daha da kolay hale getiriyoruz” dedi.  

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.’nin Soyak projelerinin değer artışı ile ilgili olarak yaptığı Konut Araştırması Raporu’na göre ise; İstanbul ve İzmir’de, Soyak projelerinin bulunduğu bölgenin değerini de artırdığı ortaya çıktmıştı.  Soyak Projeleri değerleme raporuna göre; lansman tarihinden bugüne kadar Soyak Yenişehir’in %1078, Soyak Olympiakent’in %143; Soyak Evreka’nın % 38; Soyak Mavişehir’in %55 oranında değer kazandı.

3 yıl aradan sonra Soyak Park Aparts projesiyle döndüğü İstanbul’da, Ocak ayıyla birlikte özel bir kampanyayı başlatan Soyak, ev sahibi olmak ve yatırım yapmak isteyen müşterilerine büyük bir fırsat sunuyor.   

Soyak Park Aparts’ta uygun ödeme fırsatı var

Ocak ayı boyunca Soyak Park Aparts’tan ev sahibi olacaklar, uygun ödeme fırsatına sahip olacaklar. M2 fiyatlarının 2.150 TL’dan başladığı Soyak Park Aparts’ta yüzde 5 peşinat, yüzde 20 senet’le ödeme imkanı da sunuluyor.  Ara ödemeli (senetli) seçeneklerde son ara ödeme tarihi ise 30 Kasım 2012 olacak.  Soyak Park Aparts’ta faiz oranı 120 ay için 0.77 olurken, daireler Nisan 2013’de teslim edilecek.  Daire fiyatlarının 69 bin 500 TL ile 389 bin TL arasında değiştiği Soyak Park Aparts’ta, 1+1 daireler 106 bin TL, 2+1 daireler 145 bin 500 TL, 3+1 daireler ise 269  bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.  Projede farklı daire tiplerine göre, bahçeli ve dubleks kent evi seçenekleri de bulunuyor. 

Soyak Park Aparts’ta  yeni nesil teknoloji var

Az katlı bina yaklaşımında planlanan ve Soyak’ın sürdürülebilir kalite anlayışı ile geliştirilen projede modern teknoloji imkânlarının kullanılıyor; 24 saat kapalı devre güvenlik kamera sisteminin yanı sıra dairelere kadar getirilen fiber kablo imkânıyla internet üzerinden yayın yapan IPTV, görüntülü konuşma yapılabilen IP telefon ve kablosuz internet hizmeti de sunuluyor. Ayrıca dairelerde merkezi uydu bağlantısı imkanı da bulunuyor.
                                     
Soyak Park Aparts’ta; uygun aidat var

Soyak Park Aparts, satın alırken sunduğu ödeme avantajlarının yanı sıra, yaşam başladığında aidatlardaki tasarrufla, gelecekte de kazanma imkanı sağlayacak.  Soyak Park Aparts projesi Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği’ne uygun şekilde geliştirilirken; doğaya zarar vermeyen, tasarruf sağlayan malzemelerin kullanımına ve enerji verimliliğine önem gösterildi. Otomatik bahçe sulamanın yanı sıra toprağa karıştırılan granüller kullanılarak az suyla sağlıklı yeşil alanlar oluşturabilecek. Ortak alanlarda fotoselli batarya sistemleri, çevre aydınlatmasında LED’li sistemler ve su ısıtmasında güneş paneli kullanımı ile tasarruf sağlanarak düşük aidat imkânı sunulabilecek. Aynı zamanda, dairelerde dimmerli aydınlatma ürünleri ve 2 kademeli rezervuarlı (3–6 litre)  klozetler kullanarak hem doğanın hem de daire sahiplerinin kazanması hedefleniyor.

Soyak Park Aparts’ta yeşille -mavi var

Yeşilin ve su öğesinin bir arada bulunduğu Soyak Park Aparts’ın sakinleri, özel peyzaj tasarımlı bahçeler, suni göl, yüzme havuzları, basketbol ve tenis sahaları ile sosyal tesislerde keyifli ve yeni nesil bir yaşamın tadını çıkaracak. Projede 24 saat boyunca güvenlik hizmeti de olacak.

Soyak Park Aparts’tan hemen daire satın alabilmek için www.soyak.com.tr adresinden başvuruda bulunmak yeterli.  Müşteri Hizmetlerine 444 0 795 (SYK) no’lu telefondan ulaşılırken, Halkalı’daki Soyak Park Aparts satış ofisinden de hafta içi ve hafta sonu bilgi almak mümkün.

http://www.yapi.com.tr/haberler/50-yilda-50-bin-kisiyi-ev-sahibi-yapan-soyak-bu-yil-da-iddiali_84995.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!