Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

500 Kişi Bekledi, Gökçek Gelmedi

Anakent Belediye Başkanı Melih Gökçek, Mamaklıların, Kentsel Dönüşüm Projesi konusunda sorularına yanıt alabilmek amacıyla düzenledikleri ve kendisini de davet ettikleri, yaklaşık 500 kişinin hazır bulunduğu toplantıya katılmamayı tercih etti. Mamaklıların 1.5 saat boyunca beklemesine karşın toplantıda Gökçek’in yerine belediyeden herhangi bir

Cumhuriyet ANKARA
500 Kişi Bekledi, Gökçek Gelmedi

Anakent Belediye Başkanı Melih Gökçek, Mamaklıların, Kentsel Dönüşüm Projesi konusunda sorularına yanıt alabilmek amacıyla düzenledikleri ve kendisini de davet ettikleri, yaklaşık 500 kişinin hazır bulunduğu toplantıya katılmamayı tercih etti. Mamaklıların 1.5 saat boyunca beklemesine karşın toplantıda Gökçek’in yerine belediyeden herhangi bir yetkili de bulunmadı. Mamak Barınma Hakkı Bürosu Temsilcilsi Candaş Türkyılmaz, Gökçek’in gelmemesini, “Belediye tek taraflı bir işlem yapıyor artık. Halkla irtibatını koparmış. Halkı dikkate almıyor” sözleriyle eleştirdi. Mamak Barınma Hakkı Bürosu, Anakent Belediyesi’ne 21 Ekim’de gönderdiği davet yazısında Melih Gökçek’i Mamak’ta uyguladıkları Kentsel Dönüşüm Projesi konusunda halkın sorularını yanıtlamaya davet etti.

Yaklaşık 500 Mamaklı, 26 Ekim Pazar günü düzenlenen toplantıda Gökçek’in gelerek proje konusundaki çekincelerine yanıt vermesini umuyordu. Barınma Hakkı Bürosu Temsilcisi Türkyılmaz, 500 kişi ile toplandıklarını ama Belediye Başkanı Gökçek’in gelmediğini belirterek “Koltuğu, sandalyesi, mikrofonu her şeyi orada hazırdı. Bir saat 1.5 saat bekledik. Ama gelmedi. Onun dışında belediyeden başka herhangi bir yetkili de gelmedi. Mazeret de bildirmediler” dedi.

Türkyılmaz, yaşanan bu durum karşısında Gökçek’e seslenerek, “Öyle çıkıp SES TV’de tek başına konuşmasın. Tek başına düello yapmasın. Halkın karşısına çıksın. Halkın sorularını yanıtlasın” diye konuştu. Belediyeyi tek taraflı bir işlem yapmakla suçlayan Türkyılmaz, Gökçek’in “Halkla irtibatını kopardığını, halkı dikkate almadığını” söyledi.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/haberler/500-kisi-bekledi-gokcek-gelmedi_64353.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!