Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

6 Ayda Yüzde 80 Büyüdü!

Kelebek, Tekirdağ’dan Van’a kadar yurdun dört bir yanında kurduğu mağazalarla, 6 ayda yakaladığı yüzde 80 büyüme oranıyla en hızlı büyüyen mobilya ve mutfak markası oldu.

yapi.com.tr
6 Ayda Yüzde 80 Büyüdü!

Kelebek Mobilya; bu yıl yeni mağazacılık konseptiyle gerçekleştirdiği açılışlarla hızlı bir gelişmeye imza attı. Geçtiğimiz Nisan ayında 45 açılış gerçekleştirerek bayileşme sürecini hızlandıran Kelebek; 2014 yılı büyüme hedefi yüzde 70 olmasına karşın, ilk 6 ayda yüzde 80 büyüyerek bu rakamın üzerine çıkmayı başardı. Toplu mağaza açılışlarının ardından, halen Türkiye’nin birçok bölgesinde bayileşme sürecini aralıksız sürdüren Kelebek’in yeni mobilya ve mutfak mağazaları birer birer hizmete açılmaya devam ediyor.

Bu yıl hedefimiz 160 mağazaya ulaşmak

10-11 Haziran tarihlerinde Sapanca’da önde gelen bayileri ile bir araya gelen Kebebek Mobilya ve Mutfak Satış Direktörü Ali Serdar Sorfük; Kelebek’in 6 ayda gerçekleştirdiği çalışmalarla Türkiye’nin en hızlı büyüyen mobilya ve mutfak markası olduğunu vurgularken, “Türk mobilya sektörünün gelişiminde öncü rol oynayan bir kuruluş olarak, açtığımız her mağazanın, hem markamıza hem de bulunduğumuz bölgeye ve ülke ekonomisine katkı sağladığına inanıyoruz. Yalnızca yurtiçinde değil, aynı zamanda yurtdışında da önemli çalışmalarda bulunuyoruz. Bugün Türkiye’de toplam 121 mağaza ile faaliyet gösteren bir marka olarak; bu yıl sonuna kadar mobilya mağazası sayısını 100’e, mutfak mağazası sayısını ise 60’a çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/6-ayda-yuzde-80-buyudu_121338.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!