Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Ne Dedi Belediye Başkanları?

7.5 Milyon YTL'lik Yatırımdan Olacaklar

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde görüşmelerine başlanan, Bayraklı'nın Karşıyaka'dan, Karabağlar'ın da Konak ilçesinden ayrılıp ilçe olmasına yönelik yasa tasarısının kabul edilmesi halinde, devameden birçok yatırım da sahip değiştirecek.

Yeni Asır Gazetesi



b>Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde görüşmelerine başlanan, Bayraklı'nın Karşıyaka'dan, Karabağlar'ın da Konak ilçesinden ayrılıp ilçe olmasına yönelik yasa tasarısının kabul edilmesi halinde, devameden birçok yatırım da sahip değiştirecek. Halen Konak ve Karşıyaka belediyelerince yapımını sürdürdüğü birçok yatırım, yeni kurulacak Bayraklı ve Karabağlar ilçelerine geçecek.

Karşıyaka Belediyesi'nin Bayraklı, Örnekköy, Gümüşpala gibi semtlerde yapımını tamamlayıp henüz açılışını bile yapamadığı yaklaşık 4 milyon 322 bin YTL'lik yatırım, bir anda elinden uçup gidecek. Tasarının yasalaşması ile birlikte yeni dönemde Karşıyaka Belediyesi'nin bu tesislerde tasarruf hakkı, Bayraklı Belediyesi'ne geçmiş olacak.

Aynı kader

Konak Belediyesi de, Karşıyaka Belediyesi ile aynı kaderi paylaşacak. Tasarının yasalaşması halinde Konak Belediyesi'nin Yeşilyurt, Bozyaka, Uzundere ve Karabağlar'da yapmak için çalışma başlattığı yaklaşık 3 milyon YTL'lik yatırımı Karabağlar Belediyesi'ne geçecek. Konak Belediyesi yasayla birlikte, milyonlarca YTL harcayarak hayata geçirdiği spor salonu, kültür merkezi, rekreasyon alanı, pazaryeri ve park gibi yatırımların açılışını yapıp kurdelesini bile kesemeden Karabağlar Belediyesi'ne devretmek zorunda kalacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/7-5-milyon-ytllik-yatirimdan-olacaklar_60056.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!