Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Salda'da Kirlilik Alarmı
BÖLÜM SPONSORU

7 Milyon Liralık İhaleye Tabela Şartı

Malatya Pütürge’nin AKP’li Belediyesi, çevre düzenlemesi için 7.1 milyon liralık ihale yaptı. Bu ihaleyle RTE yazılı biri 13, diğeri de 5 metrelik 2 ışıklı tabela aldı.

yapi.com.tr
7 Milyon Liralık İhaleye Tabela Şartı

Sayıştay kamu idarelerine ihale konusu işle doğrudan ilgisi olmayan unsurların ihalelere dahil edilmemesi uyarısını yaparken, Malatya’nın AKP’li Pütürge Belediyesi bir skandalına imza attı. Başkanlık 10 Mayıs’ta “Belediye hizmet binası çevre düzenleme” ihalesine çıktı. Şartnamede ilginç bir detay yer aldı. Belediye kendi hizmet binasına çevre düzenlemesi yaparken, Recep Tayyip Erdoğan’ın adı verilen millet bahçesini de unutmadı.

Sözcü’den Deniz Ayhan’ın haberine göre; millet bahçesine biri 1360x120 cm, kompozit zemin üzeri gold krom harf ışıklı tabela temini montajı ve bir diğeri 500x70 cm kompozit zemin üzeri gold krom harf ışıklı tabela temini ve montajı yaptıracağını ilan etti.

İhale 3 Haziran 2024’te sonuçlandı ve 7 milyon 140 bin TL ödendi. İşin bir ay içerisinde tamamlanacağı belirtildi. Pütürge Belediye Hizmet Binası 2022 yılında 6 milyon 699 bin TL’ye mal edilmişti. Hizmet binasının ikmal ihalesi yani tamamlama ihalesi ise 11 Ağustos 2022’te sonuçlanmış 16 milyon 750 bin TL ödenmişti. Pütürge’deki Recep Tayyip Erdoğan millet bahçesi içinse 5 Mayıs 2022’de 4 milyon 735 bin TL’lik sözleşme yapılmıştı.

Haberin tamamına linkten ulaşılabilir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/7-milyon-liralik-ihaleye-tabela-sarti_205094.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!