Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

80 Milyonluk Spor Merkezinin Çatısı Aktı

Türkiye’nin en büyük spor ve kongre merkezleri arasında yer alan ve 80 milyon TL'ye mal olan Konya’daki 10 bin kişilik Konya Spor ve Kongre Merkezi’nin çatısı yoğun yağışa dayanamayarak aktı. Basketbol maçı için salona gelen sporcular basketbol topu yerine kovalarla karşılaştı.

yapi.com.tr
80 Milyonluk Spor Merkezinin Çatısı Aktı

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 2014 yılında tamamlanarak hizmete açılan ve 2018 yılında Spor ve Gençlik İl Müdürlüğü'ne devredilen 10 bin kişilik spor ve kongre merkezinin çatısı yoğun yağışlara dayanamadı. Okullar arası basketbol müsabakaları için salona gelen genç sporcular çatıdan akan su nedeniyle müsabakayı oynayamadı.

Sözcü’den Müslüm Evci’nin haberine göre; Kovalar, paspaslar ve havlularla su akıntısının önüne geçmeye çalışan sporcular ve görevlilerin tüm çabalarına rağmen parkenin ıslanması önlenemedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgilere göre, konuyla ilgili bir çalışma yürütüldüğü ve yağışların azalması ile birlikte harekete geçileceği öğrenildi.

Mimari yapısı gereği bazı bölümleri camlı olan spor ve kongre merkezinin çatısının parçalı yapısı daha önce de onarılmış ancak sonuç alınamamıştı.

Akıntıya yönelik Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından geçici bir önlem alınmaya başlandığı, Nisan ve Mayıs aylarında yapılacak çalışma ile spor ve kongre merkezinin çatısının tamamen değiştirileceği öğrenildi.

Haberin tamamına linkten ulaşılabilir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/80-milyonluk-spor-merkezinin-catisi-akti_176839.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!