Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Odakule Görücüye Çıkacak

'Açık Ev' Türkiye'ye Geldi'!

ABD emlak sektöründe sık başvurulan bir yöntem olan “Open House” (Açık Ev) etkinliği, gerçek anlamıyla Türkiye’de ilk kez Beyoğlu’nda hayata geçirildi. İlk kez bir ev, randevuyla sadece bir kişiye değil, önceden belirlenen bir günde yüzlerce müşteriye aynı saat aralığında gezdirildi.

yapi.com.tr
'Açık Ev' Türkiye'ye Geldi'!

ABD emlak sektöründe sık başvurulan bir yöntem olan “Open House” (Açık Ev) etkinliği, gerçek anlamıyla Türkiye’de ilk kez Beyoğlu’nda hayata geçirildi. ABD’nin en fazla danışmana sahip gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams’ın düzenlediği etkinlikte, Beyoğlu’nda bahçe içinde bir apartman dairesi ziyarete açıldı.

Keller Williams’ın Beyoğlu Bölge Müdürlüğü gayrimenkul danışmanları, “Open House” (Açık Ev) etkinliğini Türk emlak sektöründe ilk kez düzenledi. İlk kez bir ev, randevuyla sadece bir kişiye değil, önceden belirlenen bir günde yüzlerce müşteriye aynı saat aralığında gezdirildi. Açık Ev Ziyareti, daireye giden yollara konan “Open House” levhaları ve çevredeki apartmanlara atılan flyer’larla duyuruldu. Gayrimenkul danışmanları çevrede yaşayanları tek tek gezerek “Açık Ev” ziyaretine davet etti. Gümüşsuyu’ndaki 180 metre büyüklüğündeki 4+1 apartman dairesi, danışmanların yönlendirmesiyle tıpkı “görücüye çıkıyormuş” gibi önceden özel olarak hazırlandı. Evdeki eşyalarının yerleri değiştirildi; özel makyajlar yapılarak ziyarete gelecekler için daha “çekici” ve “nezih” bir ortam oluşturuldu. Dairenin dış cephesi de balonlarla süslenerek yoldan geçenlerin dikkati satışa sunulan eve çekildi.

Aktivite hem gayrimenkul danışmanlarından hem de çevre halkından büyük ilgi gördü. Yüzlerce kişinin katıldığı etkinlik sayesinde yoldan geçen kişilerin dikkati gayrimenkul satışına çekildiği gibi aynı mahallede yaşayan komşular da kendi evlerinin değeri hakkında fikir sahibi oldu. 100 potansiyel müşteriye bir daireyi gezdirmek haftalar alırken, “Açık Ev Ziyareti” sayesinde bir günde aynı sayıya ulaşıldı. Böylece hem müşteriler hem de danışmanlar zamandan tasarruf etmiş oldu.  

Daha fazla potansiyel alıcı

Open House (Açık Ev), Batı dünyasında uzun yıllardır yapılan, gelenek haline gelmiş, satılık bir evi daha fazla alıcının görmesi için düzenlenen ve evin kapılarının herkese açık olduğu bir etkinlik. Özellikle Amerika’da evlerin daha hızlı satılması için uygulanan bir pazarlama yöntemi olan Open House’da satışa çıkarılan evler, önceden belirlenen gün ve saatlerde halka açılıyor. Potansiyel alıcılar “Açık Ev” etkinliği sayesinde randevu almaksızın ilgilendikleri evi görme ve karşılaştırma yapma şansına sahip olurken gayrimenkul danışmanları da daha fazla potansiyel alıcıya ulaşıyor. Gayrimenkul danışmanları son anda alınan randevularda evi gösterime hazırlamaya zaman bulamazlarken, saati ve tarihi önceden belirlenen aktivitelerde ev ziyarete hazır şekilde alıcıya gösteriliyor. 

http://www.yapi.com.tr/haberler/acik-ev-turkiyeye-geldi_121687.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!