Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Açılmadan Çürüdü

Ağaç katliamı yapılarak 10 yıl önce inşaatına başlanan milletvekili dinlenme evinin hali içler acısı. Açılmadan çürümeye terk edilen evlerin ne zam

Akşam



b>Ağaç katliamı yapılarak 10 yıl önce inşaatına başlanan milletvekili dinlenme evinin hali içler acısı. Açılmadan çürümeye terk edilen evlerin ne zaman biteceği CHP'li milletvekili tarafından Meclis'e taşındı.

Yalova'nın Termal Beldesi'nde 1992 yılında koruma altındaki tarihi ağaçlar kesilerek SİT alanına yapılan milletvekili dinlenme evi açılmadan harabeye döndü.

Eski Meclis Başkanı Mustafa Kalemli tarafından yaptırılan ve ağaçların kesimi nedeni ile çevrecilerin yoğun tepkisini çeken milletvekili dinlenme evinin bitirilememesiyle yapılan ağaç işleri çürümeye başladı.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce ise tesisin SİT alanının tahrip edilmesi ve tarihi ağaçların kesilerek yapıldığını dile getirdi. İnce, dinlenme evlerinin çürümeye terk edilmesine tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

'On yıldan beri kaç para harcandı, ne zaman bitecek kimse bilmiyor. İçine kimseler sokulmuyor. Geçtiğimiz günlerde milletvekili olarak girme olanağını buldum. İçi içler acısı. Bunun sorumluları hesabını vermelidir.'

http://www.yapi.com.tr/haberler/acilmadan-curudu_3247.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!