Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ahmet Vefik Alp Amerikan Mimarlar Enstitüsü Avrupa Direktörler Kuruluna Seçildi

Ahmet Vefik Alp, Amsterdam' da gerçekleşen birleşimde Amerikan Mimarlar Enstitüsü Avrupa direktörler kuruluna 'Güney Avrupa'dan Sorumlu Direktör' s

yapitr.com



b>Ahmet Vefik Alp, Amsterdam' da gerçekleşen birleşimde Amerikan Mimarlar Enstitüsü Avrupa direktörler kuruluna 'Güney Avrupa'dan Sorumlu Direktör' sıfatıyla iki yıllığına seçilmiş bulunuyor.
2003 başkanı İsviçreli mimar Daniel Herren olan AIA direktörler kurulu 7 Amerikalı, 2 Alman, 2 Fransız, 2 İsviçreli, 1 Çek, 1 İspanyol. 1 İtalyan, ve Türkiye' den Ahmet Vefik Alp olmak üzere 17 üyeden oluşmaktadır.

Ahmet Vefik Alp' in 1986 yılından beri üyesi olduğu Amerikan Mimarlar Enstitüsü (American Institute of Architects) nün 70.000 üyesi, Amerikan eyaletlerine ilaveten Avrupa ve Hong Kong da örgütleri, çeşitli ülkelere dağılmış 300 kadar alt örgütü ve yayınları bulunmaktadır. Merkezi Washington DC de bulunan enstitü Paris merkezli 'UIA''(Union İnternationale Des Architectes) dünya mimarlar birliği ile beraber mimarlık ve şehircilik mesleklerini küresel boyutta yönlendirebilmektedir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ahmet-vefik-alp-amerikan-mimarlar-enstitusu-avrupa-direktorler-kuruluna-secildi_3308.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!