Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

AKAI Türkiye Pazarında

Türk elektronik sektörünün önde gelen isimleri arasında olan Mercansoy Şirketler Grubu, AKAI Türkiye Genel Distribütörlüğü’nü üstlendi. Ulud

Türkiye
AKAI Türkiye Pazarında

b>Türk elektronik sektörünün önde gelen isimleri arasında olan Mercansoy Şirketler Grubu, AKAI Türkiye Genel Distribütörlüğü’nü üstlendi.

Uludağ’da yapılan bayiiler toplantısında açıklama yapan Mercansoy Yönetim Kurulu Başkanı Ali Mercan, “Bu ilk adımımız, önümüzdeki günlerde yepyeni atılımlar içinde olacağız. AKAI gibi bir dünya devini ülkemizde temsil etmek bizim için çok önemli. Ülkemizde kaliteli ürünü uygun fiyatlarla tüketiciye sunmanın gururunu yaşacağız” dedi. Basın toplantısına AKAI Avrupa Genel Müdürü Simon Chao ve Mercansoy Sirketler Grubu Genel Müdürü Cem Tanlar katıldı. AKAI Avrupa Genel Müdürü Simon Chao, “Türkiye pazarında Mercansoy’a inandık. Türkiye gelişmeye açık bir ülke ümit vaad ediyor. Böyle bir pazarda güçlü ve köklü bir ortak, pazarda olmak bizim için çok önemli. Bu günden sonra Sayın Ali Mercan bay AKAI olmuştur. Türkiye’yi ve Türk insanını tanıyoruz. Türkiye İngiltere maçını nerede olursam olayım izleyeceğim. Başarılar Türkiye” dedi. AKAI, başta ev sineması sistemleri olmak üzere televizyonlar, müzik sitemleri, dijital uydu alıcıları, DVD oynatıcılar, mikro dalga fırın, klima, dect telefonlardan oluşan ürün yelpazesini Türk tüketicilerinin beğenisine önümüzdeki günlerde sunacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/akai-turkiye-pazarinda_6217.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!