Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

AKG Gazbeton'dan Yangına Karşı A Kalite Güvence

Binaların Yangından Korunması Hakkındaki Yönetmeliğe göre 1200 dereceye kadar ısıya dayanıklı 'A1 sınıfı hiç yanmaz' malzeme sınıfında yer alan AKG Gazbeton, yangına karşı emniyetli yapılar inşa edilmesinde; 'yangın duvarı' ve 'yangın güvenlik holü' çözümlerinde vazgeçilmez seçenekler sunuyor.

yapi.com.tr
AKG Gazbeton'dan Yangına Karşı A Kalite Güvence

Binaların Yangından Korunması Hakkındaki Yönetmeliğe göre 1200 dereceye kadar ısıya dayanıklı 'A1 sınıfı hiç yanmaz' malzeme sınıfında yer alan AKG Gazbeton, yangına karşı emniyetli yapılar inşa edilmesinde; 'yangın duvarı' ve 'yangın güvenlik holü' çözümlerinde vazgeçilmez seçenekler sunuyor. Yangın güvenliğini sağlayan tasarımlarda söndürme sistemleri ile birlikte güvenli kaçış hollerinin belirlenmesi, duman tahliyesi, geç alev alan ve zehirli gaz çıkarmayan malzeme kullanılmaması büyük önem taşıyor. Mekanlar arasında yangın geçişini engellemek amacıyla da yangına dayanıklı duvar malzemelerinin seçilmesi gerekiyor.

Yangına dayanıklı çatı çözümlerinde de AKG

AKG Gazbeton çatı panelleri, özellikle yüksek risk ve önem grubundaki sanayi yapılarında güvenli çözümler sunuyor. Yangın sırasında erimeyen, yanmayan ve kırılmayan AKG Gazbeton, yapı içindeki değerli eşya ve cihazların da hasar görmesini engelliyor.

Yangının önünü AKG Gazbeton ile kesin

AKG Gazbeton, ısıya dayanıklılığıyla hem konutlarda, hem de kamuya açık, sanayi, turizm ve kültür yapılarında yangın emniyeti sağlıyor. AKG Gazbeton, yangın sırasında zehirli gaz ve duman çıkartmayarak can güvenliğini sağlıyor. 

Kanıtlanmış 240 dakika

İngiltere'de onaylanmış kuruluş olan Warringtonfire laboratuarlarında yapılan testte, AKG Gazbeton ile örülen 20 santimetre kalınlığındaki duvar, 240 dakika boyunca yangın etkisine bırakıldı. BS 476:22'ye göre yapılan deney sırasında yangına maruz bırakılan yüzeydeki sıcaklık 1200 dereceye ulaştığı halde diğer yüzeyin sıcaklığı yalnızca 60 derece oldu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/akg-gazbetondan-yangina-karsi-a-kalite-guvence_64592.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!