Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Akif Özkaldı DSİ Genel Müdürlüğüne Getirildi

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü İsmail Uğur'un emekli olması üzerine bu göreve, Genel Müdür Yardımcısı Akif Özkaldı getirildi.

yapi.com.tr / AA
Akif Özkaldı DSİ Genel Müdürlüğüne Getirildi

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü İsmail Uğur'un emekli olması üzerine bu göreve, Genel Müdür Yardımcısı Akif Özkaldı getirildi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, İTÜ İnşaat Fakültesinden mezun olduktan sonra 1986 yılında DSİ Erzurum 8. Bölge Müdürlüğünde inşaat mühendisi olarak göreve başlayan Akif Özkaldı, Proje İnşaat Şube Müdürü, İçmesuyu Proje Şube Müdürü olarak hizmet yaptı. DSİ'de sulama ve taşkın koruma projelerinin yürütüldüğü Proje ve İnşaat Dairesi Başkan Yardımcılığı, daire başkanlığı yapan Özkaldı, DSİ Genel Müdür Yardımcılığına atandı. Özkaldı, Genel Müdür İsmail Uğur'un emekliliğiyle DSİ Genel Müdürlüğüne getirildi.
    
İstanbul Melen İçmesuyu Projesi, Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP), Konya Ovaları Projesi (KOP), Doğu Anadolu Projesi (DAP) gibi birçok önemli Bölgesel Kalkınma projelerinde görev alan Özkaldı, planlama, uygulama ve strateji belirleme gibi konularda çalışmalarını sürdürüyor. 5. Dünya Su Forumu ve Uluslararası İstanbul Su Forumunda görev alan Akif Özkaldı, Uluslararası Sulama Drenaj Komisyonu (ICID) ile Dünya Su Konseyi (WWC) üyesi.

ETİKETLER: kurum
http://www.yapi.com.tr/haberler/akif-ozkaldi-dsi-genel-mudurlugune-getirildi_88728.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!