Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Akın Nalça Modular Spaces, Ödüllü Modüler Mimari Sistemleri ile İstanbul Design Week 2006'da

Akın Nalça Modular Spaces, Design Week 2006'da tasarımcı ve mimarlara Burkhardt Leitner Constructiv'in 2006 "IF Product Design Gold" ödülünü almış, iki yeni yapısal sistemi olan PON ve TELVIS ile nasıl farklılaştırılmış bir uygulama çeşitliliğine ulaşılabildiğini göstermeyi amaçlıyor.

yapi.com.tr
Akın Nalça Modular Spaces, Ödüllü Modüler Mimari Sistemleri ile İstanbul Design Week 2006'da

b>Akın Nalça Modular Spaces, Design Week 2006'da tasarımcı ve mimarlara Burkhardt Leitner Constructiv'in 2006 "IF Product Design Gold" ödülünü almış, iki yeni yapısal sistemi olan PON ve TELVIS ile nasıl farklılaştırılmış bir uygulama çeşitliliğine ulaşılabildiğini göstermeyi amaçlıyor.

Akın Nalça Modular Spaces, ofis, showroom, fuar standı ve mağaza gibi farklı mekan çözümlemeleri konusunda hizmet veriyor. Bu mekan çözümlerinde lisanslı üreticisi olduğu ve pek çok uluslararası tasarım ödülüne sahip Burkhardt Leitner Constructiv'in yapısal sistemlerini, Atelier Alinea ofis mobilyalarını, Rosso hareketli, bölücü panellerini ve Wogg markasının çözüm üreten ürünlerini kullanıyor.

Constructiv PON:
Birleşme noktalarından ve borulardan oluşan basit bağlantı mekanizmasıyla, havada kayboluyormuş izlenimi veren konstrüktif PON, ağırlığı olmayan bir mimari sistem. Konstrüktif PON'da, yapısal olarak dengeli oldukları kadar hafif olan son derece esnek, son derece ağırlıksız, yüksek teknolojik hassasiyetteki alüminyum alaşım borular öne çıkıyor; strüktürün özel bir alete gerek duyulmaksızın kurulmasına ve sökülmesine olanak tanıyan ve dolayısıyla zamandan ve montaj masrafından tasarruf sağlayan akıllı bağlantı noktaları göze çarpıyor.

Konstrüktif Pon bağlantı elemanları, duvar panelleri, kapı elemanları, raf gibi sunum elemanları, elektrik ve aydınlatma sistemiyle uyumlu altyapısı sayesinde tasarımcılara hatta son kullanıcıya dahi yaratıcı mekan çözümleri üretme imkanı sağlıyor.

Constructiv TELVIS:
Konstrüktif Telvis, sergilenmek istenilen medyayı hayata geçirebilecek tamamen yeni bir sunum ve sergileme sistemi. Değişken teleskopik sistem, alet kullanımına gerek kalmaksızın kolayca kurulabiliyor, basitçe çevrilerek yüksekliği, sergileme yüzeyi büyüklüğü ve sergileme yüzey açısı ayarlanabiliyor. Bağlantılar yüksek dayanımlı çelikten, hassas ayar sistemiyse, çelik kadar güçlü ve ondan daha hafif olan alüminyum-çinko alaşımından oluşuyor. Çubuklarının küçük çapları ve teleskopik yapısı sayesinde Telvis, çok az bir depolama alanına gereksinim duyuyor.

Bu özellikleriyle Telvis, sergileme alanlarında ekran olarak ya da açık alanlarda bölücü olarak kullanılabilen üç boyutlu iletişim için kullanılanacak bir sunum sistemi. Konstrüktif Telvis; oda bölücü olarak, ofislerde güneş kırıcı ya da ses perdesi olarak da kullanılabiliyor.

WOGG:
Wogg-pavilion bir etkinlik standı, piknik çardağı, resepsiyon gölgeliği, yarı açık garaj veya açık hava südyosu haline getirilebilir. Kurulumu sadece birkaç dakikanızı alacak olan çadırın iki ebadı ve dört rengi mevcut: büyük boylarda turuncu ve açık gri, küçük boylarda ise kırmızı ve fildişi. Yüksek kalitede naylon kumaşı alev, rüzgar ve su geçirmiyor.

Çadırınızı kurmak için önce esnek fiberglas kazıkları dört kasnaklı çatının her bölümüne sokmanız ve daha sonra wogg - pavilion'unuzu istediğiniz açıda sabitleyecek şekilde bağlantı iplerini ayarlamanız gerekiyor. Wogg-pavilion, geliştirilme sürecinde rüzgar tünellerinde, dış mekanlardaki gerçek yaşam koşullarında test edilmiştir.

Hareketli, çok yönlü ve modern; WOGG PILLAR BOX
Farklı renlerde, açık veya kapalı kullanılabilen, çelik malzemeden üretilen dış gövdesi, serbestçe hareket eden kapağı ve açılıp uzayabilen masası ile konteyner ve mesaj panosu birarada. Tanıtım standı, ofislerde arşivleme alanı, mesaj panosu, mekan bölücü veya görkemli bir satış noktası haline getirilebilir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/akin-nalca-modular-spaces-odullu-moduler-mimari-sistemleri-ile-istanbul-design-week-2006da_48303.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!