Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Aksanat Yenilendi

On yıl önce Akbank tarafından kültür ve sanatı ticari bir amaç gütmeden desteklemek, sanatçılara katkıda bulunmak ve nitelikli sanat eserlerini izleyi

Hürriyet
Aksanat Yenilendi

n yıl önce Akbank tarafından kültür ve sanatı ticari bir amaç gütmeden desteklemek, sanatçılara katkıda bulunmak ve nitelikli sanat eserlerini izleyicilerle buluşturmak amacıyla Beyoğlu´nda bir kültür sanat merkezi olarak kurulan Aksanat, bir yıllık yenilemeden sonra 15 Ekim´de Akbank Kültür Sanat Merkezi olarak kapılarını açıyor.
Her katı ayrı sanatsal faaliyetlere ayrılan merkezde giriş ve birinci katta toplam 450 m2´lik alanda gelenekselden geleceğe ulusal ve uluslararası sergiler açılacak.

İkinci kattaki 135 kişilik çok amaçlı salonda ise tiyatro, panel, söyleşi, dia ve DVD gösterimleri gerçekleştirilecek. Üçüncü kattaki özgün baskı atölyelerinde Sinan Demirtaş, Nuri Kuzucan, Ferhat Özatar gözetiminde her ay bir sanatçıya ait eserlerin baskıları yapılabilecek.

Müzik dinleme odası, kütüphane ve kahvenin bulunduğu dördüncü katta konuklar dinlenebilecek ve merkezin 1400 CD´den oluşan koleksiyonundan yararlanabilecekler. Altıncı katta ise dans stüdyosu bulunuyor. Zeynep Tanbay Dans Stüdyosu´nun çalışmalarını sürdürdüğü bu katta atölye çalışmaları, açık provalar, söyleşiler, video gösterimleri de yapılabilecek.

Akbank Kültür ve Sanat Merkezi´nin 15 ve 19 Ekim günleri arasındaki açılış etkinliklerinde her akşam zengin programından örnekler sunulacak.


http://www.yapi.com.tr/haberler/aksanat-yenilendi_2085.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!