Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Altı Yok, Üstü Alışveriş

İstanbul'da sayıları 50'ye yaklaşan ve özellikle çevre yollarının göbeğine yapılan alışveriş merkezleri altyapı yetersizliği yüzünden trafiği kilitliyor. Modern şekilde tasarlanan mekânlarda içeride kusursuz hizmet sunulurken dışarıdaki trafik işkencesi görmezden geliniyor.

Cumhuriyet Gazetesi



stanbul'da sayıları 50'ye yaklaşan ve özellikle çevre yollarının göbeğine yapılan alışveriş merkezleri altyapı yetersizliği yüzünden trafiği kilitliyor. Modern şekilde tasarlanan mekânlarda içeride kusursuz hizmet sunulurken dışarıdaki trafik işkencesi görmezden geliniyor.

İstanbul'un en işlek ilçelerinden Levent'te inşa edilen Kanyon ve Metro City, Gültepe-Levent hattını, Ümraniye Tepeüstü'nde yapılan İKEA ve Real ile ona bağlantılı Media Markt da başta Tepeüstü olmak üzere Alemdağ Caddesi, Şile otobanı ve Ümraniye bağlantılı tüm yolları hafta sonu ve akşam saatlerinde kilit noktasına getiriyor.

Mecidiyeköy'ün göbeğinde hizmet veren Cevahir ve Profilo alışveriş merkezleri de yoğunluk getiriyor. Yol yapım çalışmalarının yanı sıra kendi inşaatı dahi bitmeden, otopark düzeni ve güvenlik sistemi çözülmeden halka kapılarını açan İstanbul'un en modern alışveriş merkezlerinden İstinye Park da insanların çektiği trafik işkencesine aldırılmadan faaliyetlerine başladı. İstinye-Maslak arasındaki yol yapım çalışmaları sürerken bölgede yer alan tek şeritli yol insanları çileden çıkarmaya yetiyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/alti-yok-ustu-alisveris_56845.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!