Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ankara Caddesi'nde Yeni Düzenleme Başlıyor

Ankara Caddesi'ndeki trafik akışı, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Bornova'da yürüttüğü metro çalışmaları nedeniyle, bu gece 22.00'den itibaren kontrollü verilecek. Çalışmalar 80 gün sürecek.

Yeni Asır Gazetesi



Ankara Caddesi'ndeki trafik akışı, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Bornova'da yürüttüğü metro çalışmaları nedeniyle, bu gece 22.00'den itibaren kontrollü verilecek. Çalışmalar 80 gün sürecek. Büyükşehir Belediyesi, EÜ Hastanesi-Evka 3 arasında yapımı devam eden metro hattı çalışmaları kapsamında, söz konusu hat üzerinde kalan Ankara Caddesi'ndeki trafik düzeninde geçici değişiklik yapacak.

Buna göre 80 gün boyunca, iki etap halinde "alternatif trafik düzeni" uygulanacak. 40 gün sürecek olan ilk etap çalışma kapsamında, bu gece 22.00'den itibaren Ankara Caddesi yan yolunun, Osman Kibar Kavşağı'ndan başlamak üzere Uşak-Ankara yönüne doğru bir bölümü araç trafiğine kapatılacak. Ankara Caddesi'nin İzmir'den Uşak-Ankara gidiş güzergahı olan Osman Kibar Kavşağı tünelinin çıkışından yaklaşık 100 metre sonra yapılacak raylı sistem dikine geçiş çalışmaları sırasında trafik akışı, Ankara yönüne doğru 2 şerit, İzmir yönüne doğru ise 3 şerit olarak sağlanacak. Söz konusu 3 şeridin 1 şeridi yan yol, 2 şeridi ise Ankara Caddesi olarak kullanılacak.

ETİKETLER: kent ulaşım
http://www.yapi.com.tr/haberler/ankara-caddesinde-yeni-duzenleme-basliyor_82933.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!