Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

''Ankara için de 'Çılgın Proje' Bekliyoruz''

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi Başkanı Barış Aydın, Ankara için de 'çılgın proje' beklediklerini belirtti.

yapi.com.tr / AA
''Ankara için de 'Çılgın Proje' Bekliyoruz''

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi Başkanı Barış Aydın, Ankara için de 'çılgın proje' beklediklerini belirtti.

Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, başkent Ankara'nın kent yapısını modernize edecek projelere destek verilmesini istedi. Barış Aydın, Ankara'nın tüm dünya siyasetinin ve iş dünyasının geçiş noktası, İstanbul turizm merkezi ise siyasetin ve diplomasinin kalbinin attığı yerin de Ankara olduğunu kaydetti.

Ankara'nın kent yapısının son dönemde aldığı yoğun göçlerin etkisiyle bozulduğunu ve özellikle trafik sorununun içinden çıkılmaz bir hal aldığını hatırlatan Aydın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Kanal İstanbul' projesi gibi kent hayatını rahatlatıcı projelerin başkent Ankara için de gündeme getirilmesini istedi.

Dünya liderlerinin ziyaret ettiği başkent Ankara'nın da çılgın projelere ihtiyaç duyduğunu belirten Aydın, şunları kaydetti:

''Türkiye'nin başkentinin hala taşra olarak anılması sadece Ankaralı değil, cumhuriyetin emaneti Türkiye'nin başkentine sahip çıkan herkesi üzüyor. Türkiye'nin başkentinin yapısal sorunlarının çözümü için proje konusunda Ankara'ya öncelik tanınmasını istiyoruz. İstanbul'da bir metropoliten planlama birimi varken Ankara'da kent plansızlığı ve özel otomobillerin hakimiyeti, Ankaralıları evlerine hapsediyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, İstanbul'un yanı sıra Ankara için de vaadedeceği projeleri heyecanla bekliyoruz.''

ETİKETLER: kurum kent
http://www.yapi.com.tr/haberler/ankara-icin-de-cilgin-proje-bekliyoruz_87120.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!