Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ankara Yollarına Yeni Yön Levhası

Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların trafikte daha güvenli bir sürüş yaşamaları için Başkent yollarını yeni yön levhalarıyla donatıyor. Başkent’in sokak, cadde ve bulvarlarında şeritleme ve sinyalizasyon çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de tüm yollara yeni levhalar yerleştiriyor.

Hürriyet Gazetesi
Ankara Yollarına Yeni Yön Levhası

ücavir alan sınırları içerisinde bulunan ilçelere yön levhaları konulmaya başlandığı açıklandı.

Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların trafikte daha güvenli bir sürüş yaşamaları için Başkent yollarını yeni yön levhalarıyla donatıyor. Başkent’in sokak, cadde ve bulvarlarında şeritleme ve sinyalizasyon çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de tüm yollara yeni levhalar yerleştiriyor. Daha önce Esenboğa ve Eskişehir yollarında bu tür çalışmaların yapıldığını ve çok olumlu sonuçlar alındığını belirten EGO Ulaşım Dairesi Başkanı Mümtaz Durlanık, şimdi de diğer ana arterler olan İstanbul, Samsun, Konya, çevre yolu ile şehir merkezine ve mücavir alan sınırları içerisinde bulunan ilçelere yön levhaları konulmaya başlandığını söyledi.

Şeritleme çalışmaları

Durlanık, “Sürücülerin gece ve gündüz rahatlıkla görebileceği şekilde reflektif malzemelerden yapılan yön levhaları, Karayolları Genel Müdürlüğü’nün teknik şartnamesinde yer alan en üst özellikleri taşıyor. Ayrıca bu yeni levhalarımız Avrupa Birliği’nin öngördüğü dünya standartlarında levhalar” görüşünü dile getirdi. Durlanık, “Başkent’teki tüm cadde ve bulvarlardaki kaplama üstü (baş üstü levhası), T ve L şeklinde olan bu levhalarımızı değiştireceğiz. Ayrıca levhalarımızın özellikleri sayesinde sürücülerin daha uzak mesafeden yönünü algılaması sağlanacak” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ankara-yollarina-yeni-yon-levhasi_77879.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!