Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ankara'ya Yeni Bir Soluk Geldi

Kale Grubu Şirketleri'ne bağlı Kalepazarlama'nın en büyük bayilerinden biri olan Ayhan Kardeşler'in yenilenen showroom'u törenle hizmete açıldı.

Kale Şirketler Grubu
Ankara'ya Yeni Bir Soluk Geldi

b>Kale Grubu Şirketleri'ne bağlı Kalepazarlama'nın en büyük bayilerinden biri olan Ayhan Kardeşler'in yenilenen showroom'u törenle hizmete açıldı.

İnşaat sektörünün Ankara'daki üssü olarak bilinen Rüzgarlı Sokak'ta bulunan Ayhan Kardeşler'in showroom açılışı gerçekleştirildi. Ayhan Kardeşler, Çanakkale Seramik, Kalebodur, RocaKale, Kaledekor, Kalekim ve Kaleterasit markalı ürünlerin satışını gerçekleştiriyor. Açılışa AKP milletvekili Vahit Erdem, İstanbul eski Valisi Erol Çakır, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Altındağ Belediye Başkanı Mehmet Ziya Kahraman, Kale Grubu Şirketleri Kurucu Murahhas Azası ve Yönetim Kurulları Başkanı Dr. İbrahim Bodur, Kale Grubu Şirketleri Seramik Grup Başkanı Tarık Özçelik, Kalepazarlama Genel Müdürü Ender Erel, Kalekim Genel Müdürü Ferdi Erdoğan, Kale Grubu'nun diğer yetkilileri, Kale Pazarlama bayileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Showroom'un açılışını Kırıkkale Milletvekili Vahit Erdem, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek ve Kale Grubu Kurucusu ve Yönetim Kurulları Başkanı Dr. İbrahim Bodur birlikte gerçekleştirdiler. Showroom açılışında gerçekleştirilen kokteyl sırasında Ayhan Kardeşler'in sahibi Ali Ayhan ve Hüseyin Ayhan, üzerinde İbrahim Bodur ve kendi resimlerinin bulunduğu bir gümüş tabağı İbrahim Bodur'a hediye ettiler.

Kalepazarlama'nın Ankara Bölgesi'ndeki en büyük bayilerinden biri olan Ayhan Kardeşler'in düzenlenen yeni showroomu hakkında bilgi veren sahibi Ali Ayhan, Kale Grubu'nun kurumsal kimliğine uygun olarak yenilenen mağazanın 1800 m2'lik alanı ile Türkiye'nin en büyük showroom'u haline geldiğini belirterek, "Kale Grubu'nun tüm ürünlerini Ankara'lılara seçkin bir ortamda sunmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz" diye ekledi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ankaraya-yeni-bir-soluk-geldi_4307.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!