Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Aparici'den + Energy Veren Seramik

Seramik tasarımı ve üretimi konusunda yeni eğilimlere cevap veren birbirinden keyifli tasarımlarla adından sıkça söz ettiren Ceramicas Aparici, bu ko

yapitr/Deniz Türkeri
Aparici'den + Energy Veren Seramik

eramik tasarımı ve üretimi konusunda yeni eğilimlere cevap veren birbirinden keyifli tasarımlarla adından sıkça söz ettiren Ceramicas Aparici, bu konseptte tasarladığı en yeni modellerden Energy Space'i sektöre sunuyor.

Banyolara pozitif enerji yayan yalın tasarımı ve detaylarındaki şık çizgilerle bu yeni model, Aparici markasının ayrıcalığını hissettiriyor.

Ceramicas Aparici'nin harmony koleksiyonunda yer alan Energy Space, gümüş ve platin çubuk bordürleriyle ve 31,6x44,5 ebatlı seramikte yaratılan çok sayıda küçük ebatlı seramik görünümüyle farklı bir kombinasyon yaratıyor.

31,6X44,5 ebadındaki modelin 3,5x31,6 ve 7x31,6 bordürleri, 31,6X44,5 ebadında dekoru ve 3,5X31,6 çubuk bordürü ve 1,5x31,6 platin ve gümüş görünümlü çubuk bordürleri var. Beyaz, mavi, bej renk alternatifleri olan model, bordürlerindeki bu senenin trendi olan çiçek figürleriyle uygulandığı mekana sıcaklık katıyor.

Birbirinden keyifli tasarımlarla yıllara damgasını vuran Aparici seramikleri, estetiğin yanında kolay temizlenme, dayanıklık özellikleri ve stok avantajı ile de dikkat çekiyor.

Seramik tasarımı konusunda konsept koyan, modayı belirleyen ve seramikte yeni eğilimleri müşteriyle tanıştıran Ceramicas Aparici'nin temsilciliğini ve genel distrübitörlüğünü yapan Çakmak Yapı, imza attığı projelerle adından söz ettiriyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/apariciden-energy-veren-seramik_14012.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!