Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Arçelik, AB Çevre Ödülleri'nde Finalde

Arçelik A.Ş. ‘Avrupa Birliği (AB) Çevre Ödülleri 2010 Avrupa Programı’ kapsamında, ‘Yönetim’ kategorisinde üç finalistten biri oldu. Arçelik A.Ş., çevreye duyarlılık ve sosyal sorumluluk bilincini temel alan köklü yönetim anlayışını, tüm iş süreçlerine yansıtmasıyla finalistliğe ulaştı.

Radikal Gazetesi
Arçelik, AB Çevre Ödülleri'nde Finalde

Arçelik Genel Müdür Yardımcısı Tülin Karabük, plaketi AB?Komisyonu üyesi Janez Potoenik’ten aldı.

Arçelik, 'AB Çevre Ödülleri 2010 Avrupa Programı' kapsamında, 'Yönetim' kategorisinde üç finalistten biri olmayı başardı

Arçelik A.Ş. ‘Avrupa Birliği (AB) Çevre Ödülleri 2010  Avrupa Programı’ kapsamında,  ‘Yönetim’ kategorisinde üç finalistten biri oldu. Arçelik A.Ş., çevreye duyarlılık ve sosyal sorumluluk bilincini temel alan köklü yönetim anlayışını, tüm iş süreçlerine yansıtmasıyla finalistliğe ulaştı. Arçelik ile birlikte, 1987 yılından bu yana verilen Avrupa Çevre Ödülleri çerçevesinde, ilk kez Avrupa Birliği üyesi olmayan bir ülkenin şirketi finalist olmayı başardı. Arçelik  A.Ş., AB Komisyonu tarafından iki yılda bir verilen ‘Avrupa Birliği Çevre Ödülleri’ (European Business Awards for the Environment) programı kapsamında, ‘Yönetim’ kategorisinde finalist oldu.

Böylece Arçelik ile birlikte ilk kez AB adayı bir ülkenin şirketi finalist olmaya hak kazandı. Avrupa Komisyonu’nun Çevre’den sorumlu üyesi Janez Potoenik’in  de hazır bulunduğu ödül töreni, AB Komisyonu’nun her yıl düzenlediği, çevreye yönelik başlıca konferans ve sergi etkinliği olan  ‘Yeşil Hafta’ sırasında, 2 Haziran tarihinde Brüksel’de Bibliotheque Solvay’da  gerçekleşti.  AB ve iş dünyasından davetlilerin katıldığı törene Avrupa basınının da büyük ilgi gösterdiği görüldü. Arçelik A.Ş. Satış  Avrupa, Amerika, Asya-Pasifik Genel Müdür Yardımcısı Tülin Karabük, Arçelik adına finalistlik plaketini Potoenik’in elinden aldı.

‘Çevreyi korumak görevimiz’

Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı ve Arçelik Genel Müdürü Levent Çakıroğlu, “Çevrenin korunmasını ve kurumsal sosyal sorumluluğu asli görevlerinin vazgeçilmez bir parçası olarak gören şirketimiz, Avrupa’nın en saygın ödül yarışmalarından biri olan ‘Avrupa Birliği Çevre Ödülleri’ programında ‘Yönetim’ kategorisinde ülkemizi başarıyla temsil etmiş ve  ilk üçe girmiştir. AB adayı olan ülkemizde ilk defa bir şirketin elde ettiği bu önemli derece,  Arçelik’in çevresel ve sosyal konuları şirket yönetimine entegre ettiğinin ve tüm iş süreçlerinde bu yaklaşımı benimsediğinin göstergesidir” dedi.  (Radikal)

 

http://www.yapi.com.tr/haberler/arcelik-ab-cevre-odullerinde-finalde_80324.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!