Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Archiprix Türkiye’nin Yeni Destekçisi Serra

Türkiye’de mimarlık alanındaki en iyi diploma projelerini seçmek üzere 18 yıldan bu yana düzenlenen Archiprix Türkiye’nin ana sponsoru Serra oldu. Geçtiğimiz günlerde Penolepe Cruz’lu reklam kampanyasıyla tanıtım lansmanı yapılan Seranit’in yeni markası Serra, 2012 yılı dahil olmak üzere altı yıl boyunca yarışmanın sponsorhuğunu sürdürecek.

yapi.com.tr
Archiprix Türkiye’nin Yeni Destekçisi Serra

orselen karolarıyla, inşaat sektörünün önde gelen şirketi Seranit’in yeni markası Serra, dahil olduğu projelerle de sektörde büyük ses getirmeyi hazırlanıyor. Bu kapsamda Serra, Türkiye’de mimarlık alanındaki en iyi diploma projelerini seçmek üzere 18 yıldan bu yana düzenlenen Archiprix Türkiye ’nin ana sponsorluğu görevini üstlendi.

2012 yılı dahil olmak üzere altı yıl boyunca yarışmanın sponsorhuğunu sürdürecek olan Serra, genç mimarların ve sektörün geleceği için de önemli bir adım atmış oluyor. Mimarlık okullarını ortak bir platformda buluşturarak yapıcı bir rekabet ortamı yaratan ve mimar adaylarının ufkunu genişletmeyi hedefleyen Archiprix Türkiye, bu anlamda sektörde de beklenen ve takip edilen bir yarışma olarak dikkat çekiyor.

Serra’dan özel ödül: Hollanda’ya mimari gezi

Serra, bu yıl Archiprix Türkiye 2012 kapsamında 'Serra özel ödülü'yle de adından söz ettirecek. Bu yıl Serra özel ödülünü kazanacak öğrenci, Archiprix yarışmalarını ilk düzenleyen ülke olan Hollanda’ya gerçekleştirilecek bir mimari geziye katılma şansı elde edecek.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/archiprix-turkiyenin-yeni-destekcisi-serra_91756.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!