Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Autodesk Üniversitesi 2011’de 'Olasılıkların Gücü'nü Keşfetti

3D tasarım, mühendislik ve eğlence yazılımları alanında dünyanın lider teknoloji firmalarından Autodesk Inc. (NASDAQ: ADSK), 200 binden fazla tasarımcı, mühendis, mimar ve dijital ressamı Las Vegas’ta düzenlenen Autodesk Üniversitesi 2011’de bir araya getirdi. Bu yıl 19. yaşına basan Autodesk Üniversitesi’nin düzenlediği ve Autodesk

yapi.com.tr
Autodesk Üniversitesi 2011’de 'Olasılıkların Gücü'nü Keşfetti

3D tasarım, mühendislik ve eğlence yazılımları alanında dünyanın lider teknoloji firmalarından Autodesk Inc. (NASDAQ: ADSK), 200 binden fazla tasarımcı, mühendis, mimar ve dijital ressamı Las Vegas’ta düzenlenen Autodesk Üniversitesi 2011’de bir araya getirdi. Bu yıl 19. yaşına basan Autodesk Üniversitesi’nin düzenlediği ve Autodesk kullanıcılarına yönelik bir dizi konferanstan oluşan etkinlikte, 'Olasılıkların Gücü' konusu işlendi.

29 Kasım’da Las Vegas’da gerçekleşen ve internet üzerinden sanal  katılımın da gerçekleştiği etkinlik, Autodesk Üniversitesi’nin Çin, Japonya ve Brezilya’dan sonra gerçekleştirdiği dördüncü Autodesk Üniversite etkinliği oldu. 

Autodesk'in geçtiğimiz sene, bulut bilişim çözümü olan Autodesk Cloud’u ve müşterilerinin tasarım ve mühendislikle ilgili zorlayıcı sorunlarını çözmelerine yardımcı olmak amacıyla Autodesk Suite ürünlerini pazara sunduğunu anımsatan Autodesk Başkan Yardımcısı ve Pazarlama Direktörü Chris Bradshaw, Autodesk Üniversitesi 2011’e dünyanın dört bir yanından gelen kullanıcıların, verimliliği artırmak, karlılığı geliştirmek, daha iyi ürünler, binalar, altyapılar ve eğlence çözümleri tasarlamak için bulut bilişimin gücünü kullanma yollarını öğrenme fırsatını bulduklarını kaydetti.



Autodesk Üniversitesi 2011’den dikkat çekenler

• 80 ülkeden 8000 katılımcının yer aldığı Autodesk Üniversitesi 2011, dünyanın dört bir yanından gelen tasarım profesyonelleri ve sektör uzmanlarını biraraya getiren dünyanın en kalabalık etkinliklerden biriydi. Etkinlik süresince katılımcılara, en yeni Autodesk 3D tasarım yazılımları hakkında eğitim, ücretsiz lisanslama imkanları ve diğer kullanıcılar ve tasarım sektörünün önderleriyle bir araya gelme fırsatı sunuldu.

• Autodesk Üniversitesi, katılımcıların, alanlarında en iyi eğitmenler aracılığı ile Autodesk’in teknik içerikleri konusunda kapsamlı ve yoğun bir eğitim almalarını sağladı.

• Sunumlar, sosyal etkinlikler ve oturumlar, dünyanın dört bir yanından gelen katılımcıların meslektaşlarıyla ve sektörün fikir önderleriyle bir araya gelebilecekleri ve  fikir alışverişi yapabilecekleri bir platform sağladı.

• Autodesk Üniversitesi 2011’de  katılımcıların tasarım ve yenilikçilik konusunda tamamen farklı ve yepyeni yöntemler keşfetmelerini sağlamak ve bilgilendirmek amacıyla  altı oturum gerçekleşti.

• Yenilikçilik konusunda düzenlenen  oturumlarda bir dizi sunum yer aldı. Disney, Sony, Nike, TechShop, Gehry Technologies, Granta Design, Forrester Research gibi şirketlerden temsilcilerle, Sir Ken Robinson, Louise Leakey, Saul Griffith ve Alex McDowell gibi sektörün saygın fikir liderleri düzenlenen oturumlara katılan isimlerdi.

• 2011 yılında Çin, Japonya ve Brezilya’da düzenlenen Autodesk Üniversitesi etkinliklerine 4000’den fazla katılımcı katıldı.

• 29 Kasım-2 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen Autodesk Üniversitesi Las Vegas ve Autodesk Üniversitesi Sanal etkinliğinde yaklaşık 1.000 laboratuar çalışması, konferans formatında olmayan açık oturumlar, sanal eğitimler ve önemli konuşmacıların sunumları yer aldı.

• Etkinliğe hem birebir hem de sanal olarak katılan tüm katılımcılar; en yeni araç ve teknik donanımlar aracılığıyla sektörün en iyi eğitmenlerinden eğitim alma fırsatı yakalarken, sektörün önde gelen fikir liderlerini de tanıma fırsatı elde ettiler. 

• Sanal oturumlar aracılığıyla gerçekleştirilen oturum ve eğitimler katılımcılara İngilizce, İspanyolca ve Portekizce dil seçenekleri ile sunuldu.

Sanal Autodesk Üniversitesi’ne AU Virtual site adresinden ücretsiz erişim sağlanabiliyor.

2011'de ve daha önceki yıllarda gerçekleştirilen sunumlardan izlemek için tıklayınız

http://www.yapi.com.tr/haberler/autodesk-universitesi-2011de-olasiliklarin-gucunu-kesfetti_90280.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!