Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Autodesk'ten Lisanslı Yazılım Kampanyası

Autodesk, mimari ofislerin yasal yazılıma geçişini kolaylaştırmak amacıyla yeni bir uygulama başlattı. Bu uygulama kapsamında 1 adet AutoCAD Architecture Suite 2008 alan yeni kullanıcılar, 2. lisansı %50 indirimle alabilecekler.

yapi.com.tr
Autodesk'ten Lisanslı Yazılım Kampanyası

br/> Autodesk, mimari ofislerin yasal yazılıma geçişini kolaylaştırmak amacıyla yeni bir uygulama başlattı. Bu uygulama kapsamında 1 adet AutoCAD Architecture Suite 2008 alan yeni kullanıcılar, 2. lisansı yüzde 50 indirimle alabilecekler. AutoCAD Architecture Suite 2008, hem AutoCAD 2008 yazılımını, hem de Revit Architecture 2008 yazılımını içeriyor.

Uygulama, sadece AutoCAD Architecture Suite 2008 yeni profesyonel lisansları için geçerli ve ürünle birlikte Autodesk aboneliği almak zorunlu.

AutoCAD Revit Architecture Suite 2008
AutoCAD Revit Architecture Suite 2008, parametrik yapı bilgi sistemi teknolojisine dayanan ve yapı tasarımında kullanılan Revit Architecture 2008 ile CAD standardı AutoCAD'i birlikte içeren bir yazılım çözümü. Yapı bilgi sistemi teknolojisinden yararlanmak isteyen AutoCAD kullanıcılarının, AutoCAD alışkanlıklarını hemen terketmek zorunda kalmadan, 3 boyutlu parametrik tasarıma kendi istedikleri zaman planıyla geçmelerini kolaylaştırıyor.

AutoCAD Revit Architecture Suite 2008 ile Revit Architecture 2008 ve AutoCAD yazılımları, aynı bilgisayarda tek seri numarası ve yetkilendirme kodu ile çalışıyor. Böylece kullanıcı, dilediği an dilediği yazılımı kullanabiliyor. Revit Architecture 2008'in .DWG formatı desteği sayesinde, iki yazılım arası veri alışverişi çok kolay.

Sayısal Grafik
1992 yılında İstanbul’da kurulan Sayısal Grafik, kurulduğu günden bu yana, AutoCAD’in üreticisi Autodesk’in Türkiye’deki tek yetkili dağıtıcısı. Şirket, mekanik tasarım ve imalat, yapı tasarımı, inşaat ve arazi uygulamaları, altyapı, haritacılık ve coğrafi bilgi sistemleri ve çoğulortam sektörlerine bilgisayar destekli tasarım çözümleri sunuyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/autodeskten-lisansli-yazilim-kampanyasi_54315.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!