Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Autopia AVM Tanıtım ve Satış Ofisi Açıldı

Avrupa'nın en büyük otomobil alışveriş merkezi olma özelliğine sahip olan ve Keleşoğlu İnşaat ve Gül İnşaat Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen Autopia, satış ve tanıtım ofisini açtı. Autopia'dan satın alınabilecek galeri - satış ofisleri hakkında fikir verebilmek için tasarlanan Autopia Satış ve Tanıtım Ofisi'nin yüksekliği 6 metre; yani

yapi.com.tr
Autopia AVM Tanıtım ve Satış Ofisi Açıldı

Avrupa'nın en büyük otomobil alışveriş merkezi olma özelliğine sahip olan ve Keleşoğlu İnşaat ve Gül İnşaat Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen Autopia, satış ve tanıtım ofisini açtı. Autopia'dan satın alınabilecek galeri - satış ofisleri hakkında fikir verebilmek için tasarlanan Autopia Satış ve Tanıtım Ofisi'nin yüksekliği 6 metre; yani satın alınabilecek galeri-satış ofislerin yüksekliğiyle aynı. Bu yüksek ve ferah boşlukta satış ofisinde olduğu gibi asma katı, VİP ve toplantı salonu için kullanabilecek ya da 6 metre yüksekliği aydınlatma ve değişik ihtiyaçlar için düzenlenebilecek.

Autopia Galeri- Satış Ofisinin bir diğer özelliği ise satın alınacak satış ofislerinin de burada olduğu gibi şeffaf doğrama sistemleriyle kapatılması. Bu da ofislerinizin bina içine bakan yüzlerinde satış alanlarını ve bina içindeki hareketliliği gözlemlemek için en uygun çözüm olarak düşünülmüş. Galeri - satış ofisinde olduğu gibi havalandırma ve aydınlatma ihtiyaçlarınızı kendi ihtiyaçlarınız doğrultusunda ayarlanabilir. Autopia Galeri-satış ofisinin önündeki açıklıklar ise sergileyeceğiniz araçların nasıl yerleştirileceğine dair örnek teşkil ediyor.

365 gün otomotiv fuarı

Autopia, motorlu motorsuz tüm araçların otomobil, motorsiklet, deniz motorları, bisiklet alım satımının gerçekleştirilebileceği, yeni çıkan modelleri, trend ve yenilikleri takip etmek isteyenlere tasarımdan teknolojiye, aksesuardan yedek parça, modifiye mağazalarının yanı sıra yiyecek içecek alanları, banka şubeleri, sigorta acenteleri, deneme sürüşü yapılacak pist ve sosyal alanlar ile nerdeyse bir tam gününüzü keyifle geçirebileceğiniz bir otomotiv dünyası.



Autopia, ünlü mimarlar Gökhan Avcıoğlu ve Dara Kırmızıtoprak tarafından projelendirildi.

Autopia’da birinci el otomotiv markaları, ikinci el oto galerileri, oto aksesuar mağazaları, oto müzayede açık arttırma seansları, oto servisleri, ofis, sinema, toplantı salonları, sergi ve lansman alanları, yiyecek-içecek alanları bulunuyor. Pek çok metrekare seçeneği ve mağaza tipiyle, firmalara özel çözümler sunuyor. Ortak kullanım alanları, mağazalara ek metrekareler yaratacak şekilde planlandı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/autopia-avm-tanitim-ve-satis-ofisi-acildi_79718.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!