Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

AVM Patronundan 100 AVM İddiası

A City Yönetim kurulu Başkanı Birol Ceyhan, 2020 yılında Ankara’da 100 AVM olsa bile her birinin ayakta kalacağına inandığını söyledi. Ceyhan, alışveriş alışkanlıklarının AVM’lerin işlerliğinin arttırdığını belirtti.

Hürriyet Ankara
AVM Patronundan 100 AVM İddiası

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD), bünyesinde faaliyetlerine devam eden Genç Müsiad Ankara Şubesi, üyelerinin kişisel gelişimi ve kendilerine model edinmeleri amacı ile düzenlediği Tecrübe Paylaşım toplantılarına bir yenisini daha ekledi. Acity Yönetim kurulu Başkanı Birol Ceyhan’ın konuk olduğu, AVM’lerin Gelişimi ve Potansiyeli başlıklı seminerde, alışveriş merkezlerinin ortaya çıkışı ve Türkiye’deki yapılanmaları hakkında bilgilere yer verildi. Ankara’nın ticari potansiyelinin çok yüksek olduğuna değinen Ceyhan, tüketimin arttığı Başkent’te yeni AVM’lere ihtiyaç olduğu yorumunu yaptı.

2020 yılında Ankara’da 100 AVM olsa bile her birinin ayakta kalacağına inandığını söyleyen Ceyhan, “Gardolaplarımız her geçen gün genişliyor, elektronik gereçlere olan ihtiyaçlar ve talepler artıyor. Tüketim oranlarının yüzde yüzün üzerinde artış göstermesi AVM’nin işlerliğini arttırıyor. Bu arz talep doğrultusunda da yeni AVM’lere ihtiyaç doğuyor. Tüketim artışı var olduğu sürece alışveriş merkezleri de var olcaktır” dedi.

Çalışan kadına yılda 15 ayakkabı

Eskiden, Türkiye şartlarında marka olan bir ürünü alabilmek için gelir düzeyinin yüksek olması şartı varken, günümüzde her kesimden müşterinin, her markaya kolayca ulaşabildiğine dikkat çeken Ceyhan, şunları söyledi:

“Türkiye’de çalışan bir kadının yılda ortalama 15 ayakkabı satın aldığı tespit edilmiştir. Bu ürünlerin de neredeyse yarısı marka sınıfına giren ürünlerdir. Yani hem tüketim artmıştır, hem de bu doğrultuda ulaşılabilirlik kolaylaşmıştır. İşte bu gerçeklikle düşünüldüğünde, Türkiye AVM çöplüğüne dönüşmeyecektir, demek yanlış olmaz.”

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/avm-patronundan-100-avm-iddiasi_88346.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!