Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Avrupa'nın Gayrimenkul Devi Erzurum'da İş Merkezi Yapıyor

Ticari gayrimenkul alanında Avrupa'nın en büyük şirketlerinden biri olarak gösterilen Redevco firması, Erzurum'a 45 Milyon Euro'luk yatırım yapacak.

Milliyet Gazetesi
Avrupa'nın Gayrimenkul Devi Erzurum'da İş Merkezi Yapıyor

icari gayrimenkul alanında Avrupa'nın en büyük şirketlerinden biri olarak gösterilen Redevco firması, Erzurum'a 45 Milyon Euro'luk yatırım yapacak.

150 yıllık geçmişi bulunan ve alışveriş merkezi alanındaki uzmanlığıyla tanınan Redevco, Erzurum'da yapacağı iş merkezinin inşaatına haziran ayında başlayacak. Projenin 2009 yılının ilk çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.

Palandöken beldesinde yapılacak olan iş merkezi 22 bin 500 metrekare alan üzerine kurulacak. İş merkezinin kapalı toplam alanının 85 bin metrekare kiralanabilir 115 iş yerinin toplam alanının ise 31 bin metrekare olması planlanıyor.

Doğu Anadolu bölgesinin en büyük iş merkezi olacağı belirtilen mekanda sinema, çocuk eğlence alanı, hipermarket, çeşitli perakende mağazaları ile çok maksatlı, 1000 kişilik bir konferans salonu bulunacak.

Türkiye genelinde alışveriş merkezleri, ofis ve lojistik gayrimenkul ile ilgili 1 milyar euro'luk yatırım yapmayı planlayan şirketin, Ankara Çayyolu'nda yapımına başladığı alışveriş merkezinin inşaatı devam ediyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/avrupanin-gayrimenkul-devi-erzurumda-is-merkezi-yapiyor_53556.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!