Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Axis'e Kalite Belgesi

Axis, gelişen ve değişen dünya kalite standartlarına uyumunu belgeledi. Dünyaca ünlü uluslar arası kalite belgelendirme firması WCS (World Ce

yapitr.com



b>Axis, gelişen ve değişen dünya kalite standartlarına uyumunu belgeledi.
Dünyaca ünlü uluslar arası kalite belgelendirme firması WCS (World Certification Services) tarafından denetlenen Axis Ofis mobilyaları, ISO 9001 kalite sertifikası alarak kalitesini dünyaya kabul ettirdi. Uluslar arası kalite uzmanları bünyesinde barındıran PQS Danışmanlıkla ortaklaşa gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde ISO 9001 belgesi almaya hak kazanan Axis, bundan sonra yurt dışı ihracat çalışmalarında daha önemli başarılar elde etmeyi hedefliyor.
Axis Ofis Mobilyaları Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Kartal, ISO 9001 belgesinin son versiyonunu özenli bir çalışma sonucunda elde ettiklerini belirterek "Firmamızın tüm ürünleri gerek yurt içinde, gerekse yurt dışında büyük beğeni kazanıyor. Biz bu belgeyle, kalitemizi dünyaya onaylatmış ve kalite standartlarımızı belirlemiş olduk. Axis, üstün tasarım gücüyle sektörde rakiplerinden ayrılıyor. Çok yakın bir zamanda Azerbaycan'dan sonra ingiltere mağazamızı da açacağız. Axis, ülkemizin ahşap işlerindeki tecrübesini tüm dünyaya yaymayı hedeflemektedir" şeklinde konuştu.
Tel: (0212) 596 32 32

http://www.yapi.com.tr/haberler/axise-kalite-belgesi_3638.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!