Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Aydınlatma Sektörü Tek Çatı Altında Toplanıyor

UBM, Marmara Fuarcılık’ın 2007’den beri düzenlediği Led&Lighting fuarını satın alarak Türkiye aydınlatma sektörünü İstanbulLight Uluslararası Aydınlatma&Elektrik Malzemeleri Fuar ve Kongresi çatısı altında birleştiriyor.

yapi.com.tr
Aydınlatma Sektörü Tek Çatı Altında Toplanıyor

Bu yıl sektör fuarlarını tek çatı altında toplayacak olan İstanbulLight ile ilgili konuşan İstanbulLight Marka Direktörü Engin Er, “UBM olarak Marmara Fuarcılık’ın 2007’den bu yana düzenlediği Led&Lighting fuarını satın alarak sektörün heyecanla beklediği birleşmeyi bu yıl hayata geçiriyoruz. Bu birleşme ile İstanbulLight; iç ve dış pazarlarda sektörün önünü açan ve yeni pazarlar ile iş bağlantıları oluşturan daha kapsamlı bir platform olacak. Türkiye’nin aydınlatma sektöründeki potansiyelini tam anlamıyla dünyaya tanıtacak olmaktan memnuniyet duyuyoruz” dedi.

İstanbulLightİstanbulLight Marka Direktörü Engin Er

Hedef, aydınlatma sektöründe bölgesel güç olmak

Sektörün önemli isimlerinin bir araya geldiği geleneksel AGİD yemeğinde birleşmeyi duyuran AGİD Yönetim Kurulu Başkanı Fahir Gök, konuyla ilgili şunları söyledi: “Hedeflerimizden biri de Türkiye genelinde aydınlatma fuarlarını tek çatı altında toplayarak; üretici ve ürünleri dünyaya ve ülkemizde kapsamlı bir şekilde tanıtmak. Sektörün ihtiyacı olan bu gelişmeyi UBM, AGİD ve ATMK’nın da desteği ile İstanbulLight markası altında gerçekleşecek. Sektördeki bu güçlü oluşumun, hem bölgesel hem ulusal anlamda önemli bir gelişme olacağına inanıyoruz.”

AGİDAGİD Yönetim Kurulu Başkanı Fahir Gök

“Hayat ışıktır” sloganıyla yola çıkıyor

“Life is LIGHT” mottosu ve yenilenen içeriği ile aydınlatma dünyasındaki en son inovasyon ve teknolojilerin yer alacağı IstanbulLight, Aydınlatma Türk Milli Komitesi (ATMK) ve Aydınlatma Gereçleri İmalatçıları Derneği (AGİD) iş birliği ile 21-24 Eylül 2017 tarihinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

IstanbulLight Fuarı, akademisyenlerin ve sektör profesyonellerinin yer alacağı seminerlerden inovasyon temalı yarışmalara, aydınlatma tasarımcılarının buluşacağı oturumlardan sanat temalı etkinliklere, üniversite platformundan kariyer köşesine uzanan zengin bir içeriğe sahip. İstanbulLight bu yıl kapsamına Aydınlatma ve LED Teknolojilerinin yanı sıra Dekoratif Aydınlatma, Bina Otomasyon Sistemleri, Elektrik Malzeme ve Ekipmanları ile birlikte Aydınlatma Tasarımcılığını da dahil ederek aydınlatma sektörünün tüm unsurlarını bir araya getiriyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/aydinlatma-sektoru-tek-cati-altinda-toplaniyor_156021.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!