Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Aygaz' dan "Tam Gaz Fırsat" Kampanyası

Aygaz, otogaz kullanıcılarına yönelik olarak mobil pazarlama firması Aerodeon işbirliği ile OTOAYGAZ mobil pazarlama kampanyası başlattı. "T

yapitr/Murat UYMUŞLAR
Aygaz' dan "Tam Gaz Fırsat" Kampanyası

b>Aygaz, otogaz kullanıcılarına yönelik olarak mobil pazarlama firması Aerodeon işbirliği ile OTOAYGAZ mobil pazarlama kampanyası başlattı.

"Tam Gaz Fırsat Kampanyası" adı verilen kampanyaya katılanlar Fiat Albea ve Beldeyama Bomber bisiklet kazanma şansı yakalıyor. 15 Haziran-15 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen kampanyaya Otoaygaz, Mogaz ve Lipetgaz istasyonlarından 15 milyon TL'lik veya üzeri LPG alan tüm Turkcell, Hazırkart ve Muhabbet Hat kullanıcıları katılabiliyor.

Otogaz kullanıcılarının kampanyaya katılabilmek için öncelikle Otoaygaz, Mogaz ve Lipetgaz istasyonlarından yaptıkları LPG alışverişi karşılığında bir katılım kartı almaları gerekiyor. Kartın üzerindeki kutucuğun kazınmasıyla çıkan şifrenin Turkcell 2966'ya kısa mesaj gönderilmesiyle kampanya katılım şartları yerine getirilmiş oluyor.

Kampanya kapsamında 2 çeşit katılım kartı bulunuyor. 15 milyon-30 milyon TL arasındaki LPG alışverişleri için mavi renk kart, 30 milyon ve üzeri LPG alışverişler için kırmızı renk kart bulunuyor. Mavi renk kart üzerindeki şifre gönderimi 2 çekiliş hakkı, kırmızı renk kart üzerindeki şifre gönderimi ise 4 çekiliş hakkı kazanılmasını sağlıyor.

20 Temmuz, 20 Ağustos ve 20 Eylül tarihlerinde olmak üzere 3 ayrı çekiliş yapılacak. 3 ay sürecek kampanya boyunca 990 talihli Beldeyama Bomber bisiklet, 3 talihli ise Fiat Albea kazanma fırsatı yakalayacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/aygaz-dan-tam-gaz-firsat-kampanyasi_13770.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!