Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Bakan, İnşaat Yasağını Deldi mi?

Bodrum'da 2.5 mil­yon do­la­ra villa alan Zafer Çağlayan'ın inşaat yasağını deldiği iddia edildi.

yapi.com.tr
Bakan, İnşaat Yasağını Deldi mi?

Sözcü Gazetesi'nden Tarkan Abdullahoğlu'nun haberine göre, inşaat yasağını delen Bakan, restorasyon çalışmaları için de 1 milyon dolarlık bütçe ayırdı.

Eko­no­mi Ba­ka­nı Za­fer Çağ­la­yan, Fe­ner­bah­çe­’nin es­ki yö­ne­ti­ci­si Ha­kan Bi­lal Kut­lu­al­p’­in Ya­lı­ka­va­k’­ta­ki evi­ni 2.5 mil­yon do­la­ra (5 mil­yon TL) sa­tın al­dı.

1 milyon $ indirim

Çağ­la­yan evi sa­tın alır al­maz da ta­di­la­ta baş­la­dı. Ba­ka­n’­ın aldığı ev iki ayrı villanın birleşmesinden oluşuyor. Bakan şimdi villayı yeniden iki ayrı villa haline getiriyor. Kay­ma­kam­lı­ğı­n “Tu­rizm kö­tü et­ki­len­me­si­n” di­ye her yıl 15 Ma­yı­s’­ta in­şa­at ça­lış­ma­la­rı­nı dur­dur­ma­sı­na rağ­men Çağ­la­ya­n’­ın evin­de 4 ay ön­ce baş­la­yan ta­di­lat hız kes­me­di. Zafer Çağlayan’ın ta­di­lat için yak­la­şık 1 mil­yon do­lar harcadığı öğ­re­nil­di.

Kom­şu­lar is­yan et­ti


Lüks vil­la­daki in­şa­at ça­lış­ma­la­rı ise si­te sa­kin­le­ri­ni is­yan et­tir­di. Va­tan­daş­lar, “Ta­di­lat yap­mak is­te­yen Ba­kan olun­ca ya­sak kal­kı­yor mu?” di­ye­rek du­ru­ma tep­ki gös­ter­di. Çağ­la­yan gi­bi Bod­rum Ya­lı­ka­va­k’­ta vil­la sa­hi­bi olan­lar ara­sın­da Aziz Yıl­dı­rım, Tuğ­ba Çoş­kun, Ön­der Fı­rat, Se­da Sa­yan da bu­lu­nu­yor.

Villanın etrafı branda ile çevrildi


Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın 1 milyon dolar indirimle satın aldığı lüks villanın etrafı, tadilat çalışmaları nedeniyle branda ile örtüldü.

http://www.yapi.com.tr/haberler/bakan-insaat-yasagini-deldi-mi_110572.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!